Schouten Tulips

Agri, Land- & Tuinbouw

Over Schouten Tulips

Welkom bij Schouten Tulips!

Bij Schouten Tulips zijn we gepassioneerd door bloemen. Gevestigd in Nederland, zijn wij een vooraanstaande tulpenteler die zich toelegt op het kweken en leveren van hoogwaardige tulpen van topkwaliteit aan klanten over de hele wereld. Met decennia aan ervaring in de bloemenindustrie zijn wij trots op onze toewijding aan excellentie, innovatie en klantgerichtheid.

Ons bedrijf is gebouwd op principes van vakmanschap, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Door voortdurend te streven naar verbetering en innovatie, blijven we de norm stellen voor kwaliteit en service in onze sector.

Of het nu gaat om het kweken van prachtige tulpenvariëteiten, het leveren van verse bloemen aan onze klanten of het ondersteunen van duurzame praktijken in de landbouw, bij Schouten Tulips streven we ernaar om schoonheid en vreugde te brengen in het leven van mensen over de hele wereld, één tulp tegelijk.

Ontdek de prachtige wereld van Schouten Tulips en laat ons u inspireren met onze passie voor bloemen. Welkom bij de familie van bloemenliefhebbers bij Schouten Tulips!

 

Wat is er te doen?

Onze toewijding aan duurzaamheid loopt als een rode draad door alles wat we doen. We streven ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren door middel van innovatieve teeltmethoden, waterbeheer en energie-efficiëntie. Daarnaast werken we nauw samen met lokale gemeenschappen om positieve sociale en economische veranderingen te stimuleren.

Of het nu gaat om het leveren van verse bloemen aan bloemisten en groothandelaren, het decoreren van evenementen en bruiloften, of het inspireren van liefhebbers van bloemen over de hele wereld, bij Schouten Tulips geloven we dat bloemen vreugde, schoonheid en verbondenheid brengen. We zijn trots om een bijdrage te leveren aan deze prachtige wereld van kleur en geur, en we kijken ernaar uit om onze passie voor bloemen met u te delen. Welkom bij Schouten Tulips!

Wij laten jou het volgende over ons bedrijf zien.

  • Wie is Schouten Tulips. Wij laten je kennis maken met ons bedrijf door de jaren heen.
  • Onze Tulpen en soorten
  • Hoe wij zorg dragen voor onze medewerkers

 

Wij hebben ook de volgende vacatures openstaan.

  • Vrachtwagenchauffeur
  • Floormanager
  • BBL studenten

Meld je snel aan voor onze open dag!

 

 

Me

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

woensdag 20 maart 2024
11:00 - 15:00

Gegevens

Tel: 0228 582 826
E-mail: personeel@schoutentulips.nl
Website: https://www.schoutentulips.nl

Adres
Liederik 1
1683 NA Zwaagdijk-Oost

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.