Over Schipper Kozijnen

Schipper Kozijnen is een familiebedrijf met meer dan 200 betrokken medewerkers. Op onze thuisbasis in Opmeer, maar ook in de showrooms door het hele land. We zijn een werkgever waar mensen met plezier werken, vaak al heel lang. We realiseren ons heel goed hoe bijzonder dat is. We investeren in onze medewerkers en onze organisatie, zodat we kunnen blijven ontwikkelen en groeien. Want de toewijding en het enthousiasme van onze mensen vormen de solide basis van ons succes. Samenwerken is bij ons echt samenwerken. En ja, we drinken in de pauzes samen koffie.

Elk kozijn, elke dakkapel, elke schuifpui die onze fabriek verlaat, is duurzaam, onderhoudsarm en van de hoogste kwaliteit. Maar vooral: met liefde gemaakt. En met elk project dragen we bij aan het wooncomfort van onze klanten. Dat doen we al sinds 1969, dus ruim 55 jaar.

Wat is er te doen?

Een kijkje achter de schermen bij Schipper Kozijnen in Opmeer start in de showroom op De Veken 201 met een kopje koffie of thee. Hierna wandelen we over het bedrijfsterrein naar de fabriek voor de rondleiding. Je krijgt hier te zien hoe onze aluminium en kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien worden gemaakt met de nieuwste productietechnieken. Uiteraard krijg je in onze showroom gelegenheid de eindproducten te bewonderen.

Ook vertellen we graag meer over de mogelijkheden om bij ons te werken. Kijk voor de actuele vacatures op: Kom bij ons werken – Schipper Kozijnen

De ‘Schipper Kozijnen Tour’ start om 10.00 uur en duurt ongeveer 90 minuten. Deelname is gratis.

Video

Openingstijden

vrijdag 21 maart 2025
10.00 uur

Gegevens

Tel: 085-7921200
E-mail: klantenservice@schipperkozijnen.nl
Website: https://www.schipperkozijnen.nl/

Adres
De Veken 201
1716 KJ Opmeer

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in