Over Schadenberg Groep

Schadenberg Groep is een familiebedrijf waarbij we naar elkaar omkijken. Naast kwaliteit, veiligheid en innovaties, staan werkplezier, prettige omgangsvormen, leuke activiteiten en persoonlijke benadering centraal in onze bedrijfscultuur. Iedere medewerker stimuleren wij om persoonlijke talenten optimaal te ontwikkelen. We houden van doen, hebben daarom korte lijnen en schakelen snel met elkaar. De deuren staan open voor elkaar en binnen alle niveaus van de organisatie is de communicatie informeel.

Dat is niet vanzelfsprekend voor een bedrijf dat actief is in infratechniek, dakwerken, verticale tuinen, daktuinen, optimalisatie en onderhoud van drinkwatersystemen, installatietechniek, bouw en vastgoed. Met circa 300 gedreven en vakkundige medewerkers realiseren we dag in dag uit projecten waar niet alleen wij, maar ook onze opdrachtgevers trots op kunnen zijn!

Wat is er te doen?

Maak kennis met de 6 ‘werelden’ van techniek binnen Schadenberg Groep! Bouw, Dakwerken, Groen, Infratechniek, Installatietechniek en Vastgoed! Op deze open dag presenteren én demonstreren onze medewerkers verschillende werkzaamheden die ze dagelijks uitvoeren op de projecten waar we met trots aan (mee)werken. We dagen de bezoekers, van de allerjongste toekomstbouwers tot de meest ervaren handige Harries, ook uit om hun handen uit de mouwen te steken bij een van de vele activiteiten die we op deze dag gaan organiseren. Het zou zomaar kunnen dat hier ook nog iets leuks mee gewonnen kan worden… In onze DateKeet kan iedereen op date met een van onze medewerkers om zo meer te weten te komen over hun werk en-of de mogelijkheden om aan de slag te gaan bij Schadenberg Groep! Uiteraard zal er ook voor iets lekkers te drinken en te eten worden gezorgd. Kom gezellig langs of meld je aan! Samen maken we er een leuke dag van! #DeToekomstBouwenWeSamen

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

zaterdag 16 maart 2024
10.00 uur - 14.00 uur

Gegevens

Tel: 0228-541225
E-mail: werkenbij@schadenberg.nl
Website: https://www.schadenberg.nl/werken-bij/

Adres
Zuiderkoggeweg 19
1607MV Hem

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in