Rokerij Smoking & Natural Nature Food

Productie

Over Rokerij Smoking & Natural Nature Food

Rokerij Smoking:

De passie voor smaak en koken is Mathieu Robert met de paplepel ingegoten als jongste telg uit een familie van koks. In de beginjaren van zijn carriere heeft Mathieu zijn sporen verdiend in diverse gerenommeerde restaurants. In 2014 opende hij zijn eigen restaurant in de Enkhuizer visafslag.

Daar ontdekte hij zijn passie voor het roken van vis en ging op zoek naar een manier waarbij de vis zoveel mogelijk zijn natuurlijke smaak- en voedingstoffen behoudt. Door de vis koud, en onder toevoeging van een perfect gedoseerde hoeveelheid en soort rook, langdurig te roken weet Mathieu al jaren zelfs de meest kritische koks te overtuigen van de smaak en kwaliteit van Smoking’s product.

Na verloop van tijd is het assortiment van Rokerij Smoking uitgebreid met een selectie van vis- en vleessoorten. Inmiddels heeft het bedrijf van zijn vrouw zich ook gevestigd in het pand, vandaar dat we naast Rokerij Smoking ook mee doen met het Natural Nature Food.

Bij Natural Nature Food draait alles om transparantie, integriteit en respect voor de natuur. We geloven dat voeding een weerspiegeling moet zijn van de seizoenen, en daarom werken we nauw samen met producenten en AGF-leveranciers om de meest verse en hoogwaardige ingrediënten te verkrijgen. Onze producten bevatten geen kunstmatige conserveringsmiddelen, geur, kleur- en smaakstoffen of overbodige toevoegingen. Puurheid staat centraal in alles wat we doen.

 

Bij Natural Nature Food zetten we ons in voor een duurzame toekomst. We streven naar een minimale impact op het milieu en proberen onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Onze inspanningen richten zich op het verminderen van afval en het stimuleren van een circulaire economie. We geloven dat elk detail telt en streven naar een positieve bijdrage aan de gezondheid van onze planeet.

Wat is er te doen?

Tijdens de KBBBD dagen kunnen bezoekers binnen de bedrijven een rondleiding krijgen, kennis maken met de verschillende werkzaamheden en hier en daar verschillende producten proeven van beide bedrijven.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

Hoofdvestiging

zaterdag 15 maart 2025
11:00/15:00

Natural Nature Food

zaterdag 15 maart 2025
11:00/15:00

Gegevens

Tel: 06 51219696
E-mail: algemeen@rokerijsmoking.nlq
Website: https://www.rokerijsmoking.nl

Adres hoofdvestiging
Zoutketen 10
1601EX Enkhuizen

Natural Nature Food
Zoutketen 10
1601 EX Enkhuizen

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in