Over RKBS St Joseph

De Sint Joseph is een dorpsschool in Burgerbrug. De school heeft drie combinatiegroepen, groep 1-2-3, groep 4-5-6 en groep 7-8 en biedt onderwijs aan kinderen uit Burgerbrug en omgeving. De kleine groepen zorgen voor aandacht voor elk kind. Daarnaast is er veel aandacht voor groen en dier. Wij hebben een grote moestuin, kippen, konijnen en cavia’s.

Onze visie:

Sint Joseph, B(l)oeiend onderwijs

Buitengewoon Betekenisvol 

Met onze moestuin en dieren, realiseren wij een exclusief concept in de regio. Er wordt gewerkt rond een thema dat zorgt voor context en betekenis, waardoor leerlingen verbindingen voor het leven maken.

Leergierigheid creëren door nieuwsgierigheid, zelf te ontdekken en te onderzoeken

De nieuwsgierigheid die bij de kleuters zo kenmerkend is, willen we behouden door de leerlingen zelf te laten ontdekken en onderzoeken. De leerkrachten prikkelen en stimuleren de leerlingen. Alle leerlingen leren leren

Eigenheid en altijd in ontwikkeling

Ieder kind is anders en daarop wordt ingespeeld, niet alleen de leerlingen zijn in ontwikkeling, ook het team blijft zich ontwikkelen om datgene te realiseren wat de leerlingen nodig hebben. 

Duurzaam

Wat wij de leerlingen meegeven is duurzaam en blijvend. De leerlingen die onze school verlaten staan stevig in hun schoenen, hebben vertrouwen in het goede en beschikken over voldoende kennis en vaardigheden om zich staande te houden in een steeds veranderende maatschappij. Ze houden rekening met zichzelf, een ander en hun omgeving. 

Wat is er te doen?

Op deze dag:

  • Ziet u ons toegewijde team van leraren en personeel in actie, en leer meer over ons onderwijsprogramma en onze visie.
  • Verken ons schoolgebouw en ontdek de inspirerende leeromgevingen die we bieden aan onze leerlingen, de moestuin en de dieren.
  • Leer over onze lesmethoden en hoe we werken aan het stimuleren van de individuele groei en ontwikkeling van elk kind.
  • Ontdek onze ambitie om de school steeds meer te verbinden met de bredere dorpsgemeenschap en hoe we willen samenwerken om een positieve impact te hebben op het dorp.
  • Stel al uw vragen of kijk gewoon lekker rond.

Of u nu een ouder bent die op zoek is naar de juiste school voor uw kind, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat onze school te bieden heeft, we heten u van harte welkom op onze Open Dag. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten!

Datum: vrijdag 22  maart

Tijd: tussen 8.30 en 14.00 uur

Waar: Sint Joseph, Den Gouden Hoeck 6, Burgerbrug

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

vrijdag 21 maart 2025
Tussen 8:30 uur en 14:00 uur

Gegevens

Tel: 0226381615
E-mail: directeur.sintjoseph@sarkon.nl
Website: https://www.stjosephbb.nl/

Adres
De Gouden Hoeck 6
1754KL Burgerbrug

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in