Over Regius College

Welkom op het Regius College!

We zijn blij om jou te mogen verwelkomen op onze school, waar we aandacht hebben voor elkaar en je mag zijn wie je bent. Een plek waar we werken aan goede resultaten die meer inhouden dan alleen een mooi cijfer en een diploma. Bij ons kun je jouw unieke talent breed ontwikkelen en het beste uit jezelf halen in een stimulerende omgeving op alle niveaus.

Op het vmbo/praktijkonderwijs (pro) onderwijs is veel maatwerk terug te vinden. Persoonlijke groei vinden wij het allerbelangrijkste. We zorgen er dan ook voor dat je na onze opleiding vol vertrouwen de wereld in gaat.

Op het havo/vwo verzorgen wij met veel plezier het onderwijs, leerlingen kunnen kiezen voor regulier of accent onderwijs. Kiest een leerling voor accent onderwijs? Dan ligt de focus samenwerkend en onderzoekend leren in verschillende vakgebieden zoals Bèta (natuurwetenschappen), Gamma (mens & maatschappijvakken) of Delta (creatieve vakken).

Naast goed en modern onderwijs biedt de school  en alle niveaus ook een groot aantal activiteiten aan zoals sportdagen, cultuurdagen, excursies en projecten.

Regius College is onderdeel van de Pontis Onderwijsgroep. Een stichting voor openbaar en katholiek voorgezet onderwijs waaronder de vier scholen van het Trinitas College uit Heerhugowaard en het Regius College uit Schagen vallen.

Wat is er te doen?

Ben je geïnteresseerd in een carrièreswitch naar het onderwijs? Overweeg je een zij-instroom traject of ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe het er in een school aan toe gaat? Het opent zijn deuren voor jou! Wij richten ons op:

  • Potentiële zij-instromers: Ben je aan het oriënteren op een baan in het onderwijs? Bij ons kun je een unieke blik werpen op de dynamiek van het onderwijs op alle niveaus.
  • Lokale gemeenschap: Wij nodigen iedereen uit de omgeving uit om te zien hoe inspirerend en waardevol vmbo/pro-onderwijs is. Ervaar onze trots en passie voor dit type onderwijs.

 

  • Wat bieden wij?

    • Een exclusieve tour: Neem een kijkje achter de schermen bij onze vier locaties. Ontdek onze school en leer iets over de verschillende rollen die een docent heeft.
    • Ervaar het zelf: Voor serieuze geïnteresseerden in een onderwijsbaan bieden wij de kans om een dag mee te lopen. (Op afspraak)

    Mis deze unieke kans niet om de wereld van het onderwijs van binnenuit te ervaren. Wij verwelkomen je graag bij het Regius College tijdens de Kom Binnen bij Bedrijven Dagen!

Openingstijden

vrijdag 21 maart 2025
9.45

Gegevens

Tel: 0224 29 78 41
E-mail: mcd@regiuscollege.nl
Website: https://www.regiuscollege.nl/

Adres
Postbus 282
1740AG Schagen

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in