Peterson Den Helder Luchthaven

Transport & Logistiek

Over Peterson Den Helder Luchthaven

Als wereldwijde experts met een passie voor innovatie biedt Peterson technologie gedreven oplossingen voor luchtvaartdiensten over de hele wereld aan. We bieden een breed scala aan passagiers- en vrachtdiensten per helikopter aan – één van de belangrijkste transportsoorten die worden gebruikt in de olie- en gas- en offshore windindustrie. Ons supply chain management voor luchtvaartdiensten garandeert dat uw vracht en bemanning veilig en efficiënt aankomen.

Wij zijn onder andere gevestigd op Den Helder Airport waar het Air Logistics Centre, het Personal Safety Logbook, de vrachtafdeling, de check-in en de suits afdeling een hecht team vormen wat ernaar streeft de hoogste kwaliteit service te bieden aan onze klanten om hen te ontzorgen.

Wat is er te doen?

Peterson organiseert in 4 tijdsvakken een rondleiding binnen ons kantoor op de luchthaven. De rondleiding wordt gegeven door een medewerker met ruim 20 jaar ervaring op de luchthaven.

Wil jij met eigen ogen zien wat er allemaal gebeurt bij ons op de luchthaven? Meld je dan aan voor een tour op donderdag 21 maart 2024.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

donderdag 21 maart 2024
Tijdsblok 1 (11:00-11:30)
Tijdsblok 2 (11:30-12:00)
Tijdsblok 3 (13:00-13:30)
Tijdsblok 4 (13:30-14:00)

Gegevens

E-mail: info@onepeterson.com
Website: https://www.onepeterson.com/

Adres
Luchthavenweg 10C
1786PP Den Helder

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.