Peterson Den Helder B.V.

Transport & Logistiek

Over Peterson Den Helder B.V.

Peterson is DE toonaangevende naam in Den Helder als het gaat om het leveren van hoogwaardige en duurzame logistieke oplossingen. Met een sterke toewijding aan milieubewustzijn en klanttevredenheid, speelt Peterson een cruciale rol in de energietransitie van de regio. Peterson heeft zich gevestigd als de partner voor bedrijven die streven naar een duurzame toekomst. Onze ongeëvenaarde expertise in offshore logistiek zorgt ervoor dat uw bedrijf betrouwbare, efficiënte en milieuvriendelijke logistieke oplossingen ontvangt. Of het nu gaat om offshore windenergie, olie- en gas of andere duurzame bronnen, wij staan garant voor een naadloze levering.

Peterson beschikt over laad- en losfaciliteiten op de Paleiskade, die zijn ontworpen om een vlotte en efficiënte operatie te waarborgen. Onze uitrusting, waaronder mobiele kranen en (elektrische) heftrucks, stelt ons in staat om diverse soorten Platform Supply Schepen snel en veilig te behandelen, of het nu gaat om offshore windinstallaties of olie/gas platformen. Veiligheid staat bij Peterson altijd voorop. Onze faciliteiten op de Paleiskade voldoen aan de strengste normen voor veiligheid en milieubewustzijn. We streven ernaar om een veilige werkomgeving te handhaven en tegelijkertijd de impact op het milieu tot een minimum te beperken.

Wat is er te doen?

Peterson organiseert in 4 tijdsvakken een rondleiding over de kade. De rondleiding wordt gegeven door een ervaren Safety Coach.

Wil jij met eigen ogen zien wat er allemaal gebeurt bij ons op de kade? Meld je dan aan voor een tour op vrijdag 22 maart 2024.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

vrijdag 22 maart 2024
Tour Quayside- Tijdvak (11.00-11.30)

Gegevens

E-mail: info@onepeterson.com
Website: https://www.onepeterson.com/

Adres
Paleiskade 41
1781AN Den Helder

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.