NTI NLP: hét instituut voor persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie.

Onderwijs

Over NTI NLP: hét instituut voor persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie.

NTI NLP, hét opleidingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie in Nederland, timmert al ruim 3 decennia aan de weg. Opgericht door Bouke de Boer en Dorien Groot in 1994 en in 2024 voortgezet door Jim Spaansen.

Mensen voorbij hun horizon leren kijken is onze belangrijkste drijfveer. Samen dragen we bij aan een mooiere wereld. Mensen verenigen met hun echte zelf is onze grootste drijfveer. Samen dragen wij bij aan een liefdevolle wereld!

NTI NLP… awaken your full potential.

Wat is er te doen?

Kom binnen bij NTI NLP, je bent meer dan welkom! We stellen graag onze deuren voor je open zodat je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met onze trainers en opleidingen. En natuurlijk sfeer proeven (en onze koffie!).

Denk je: hoe zou ik nog meer uit mijn communicatie kunnen halen? Hoe voelt het om alle tijd en aandacht voor mijzelf te hebben? Hoe kijk ik naar de doelen die ik mijzelf stel en hoe kan ik die halen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar NLP en/of Systemisch Werken of wil je ontdekken of een van onze andere methodieken iets voor je zijn? Of gewoon even ‘gluren bij de buren’? Hoe dan ook, je hoeft niets en alles mag!

Wat kun je verwachten tijdens de Kom binnen bij bedrijven-dag bij NTI NLP?

Een kennismaking met NTI NLP, van pand tot trainers, inspirerende workshops waar je de basisbeginselen van NLP en Systemisch Werken ervaart, ruimte om vragen te stellen en te kletsen onder het genot van een kopje koffie of thee en een rondleiding in ons pand of rondje door de grote tuin.

Programma
9.30 – 10.00 uur: inloop, ontvangst en kennismaking
10.00 – 12.00 uur: kennismakingsworkshop NLP en kennismakingsworkshop Systemisch Werken
13.00 – 15.00 uur: kennismakingsworkshop NLP en kennismakingsworkshop Systemisch Werken
15.00 – 16.00 uur: (na)kletsen, drankje doen

 

 

Video

Openingstijden

zondag 16 maart 2025
09.30 - 16.00 uur

Gegevens

Tel: 072-505 35 01
E-mail: info@ntinlp.nl
Website: https://ntinlp.nl/

Adres
Oosterzijweg 8
1906 AX Limmen

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in