Over Nic. Oud

Ook wij zijn klein begonnen, in de kelder van een woonhuis in Alkmaar, om precies te zijn. Die tijd als eenmansstartup ligt lang en breed achter ons. Het familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een (inter)nationale specialist op het gebied van direct mail en fulfilment. Met 160 vaste medewerkers zijn we 24/7 operationeel op ruim 20.000 m2 werkvloer.

We printen, verpakken en verzenden 1001 artikelen op 1002 verschillende manieren. Van poststukken tot tilliften, met uitzondering van versproducten. De sleutel tot ons succes in een bewegende markt? Doorlopend investeren in kennis, expertise en automatisering. Wendbaarheid is ons handelsmerk, waardoor we voor elke klant snel oplossingen paraat hebben om de doelgroep effectief te benaderen.

Nic. Oud is koploper in e-fulfilmentdienstverlening, met klanten in Nederland en verspreid over Europa. Wij regelen de complete afhandeling van online bestellingen voor webwinkels, en voor B2B-bedrijven als groothandels, productiebedrijven en dienstverleners. Daarnaast bieden we support bij directmailcampagnes, marketingacties en logistieke issues.

Wat is er te doen?

Tijdens de open dag word je ontvangen in onze trendy kantine waar uiteraard wat lekker te drinken en te eten klaarstaat. Er zullen mensen van de afdeling Sales en P&O klaarstaan om vragen te beantwoorden.

Vervolgens krijg je een rondleiding door het pand om te zien wat Nic. Oud allemaal doet.

Ook is er de mogelijkheid om alleen of samen op de foto te gaan bij een Photobooth en deze foto krijg je uiteraard mee.

 

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

zaterdag 16 maart 2024
10.00 uur - 14.30 uur

Gegevens

Tel: 0725671000
E-mail: info@nicoud.nl
Website: https://www.nicoud.nl

Adres
Newtonstraat 46
1704 SB Heerhugowaard

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.