NGage Recruitment

Zakelijke dienstverlening

Over NGage Recruitment

Wij zijn NGage Recruitment, een werving- en selectiebureau gevestigd in de Hoornse binnenstad. Ons team bestaat uit 37 gedreven West-Friezen die, vanuit ons kantoorpand aan het Markermeer, dagelijks bedrijven helpen met het invullen de meest uitdagende vacatures. Onze specialisatie ligt binnen de IT-markt, maar the-sky-is-the-limit dus er liggen veel leuke nieuwe plannen op de plank. Zo zijn wij sinds afgelopen jaar twee nieuwe labels gestart, Data en Executive en zijn we ook een tak aan het oprichten voor freelancers. We staan nooit stil en zoeken dan ook mensen die ook zo in het leven staan. Herken je jezelf daarin? We bieden een uitdagende bijbaan, traineeship en recruitment vacature aan. Wie weet is het wat voor jou! 

De recruitmentwereld wordt soms als cowboywereld omschreven, maar wij pakken het anders aan. Geen pakkencultuur of gladde salestrucs, maar West-Frieze nuchterheid en altijd persoonlijk contact met onze klanten en kandidaten. Geen poeha, gewoon vertrouwen op de inhoud. 

Hoewel we de afgelopen jaren gigantisch gegroeid zijn, blijft de werksfeer bij ons op kantoor laagdrempelig en persoonlijk. Hard werken, maar vooral ook veel plezier hebben en successen vieren met elkaar: Dat is waar het bij ons om draait! Grote kans dat je ons al eens op een VrijMibo, in de kroeg of tijdens de Hoornse stadsfeesten bent tegengekomen. 

Ben jij net zo gedreven als wij, heb je een commerciële mindset en is netwerken je kracht? Kom dan zeker even bij ons aanwaaien op 22 maart. Wij vertellen je alles over ons traineeships, onze bijbaan en onze andere recruitment vacatures.  

 

Wat is er te doen?

Vanaf 13 :00 uur verwelkomen we je graag. Onze office manager zal je vervolgens meenemen op een uitgebreide rondleiding door ons kantoor, zodat je een goed beeld krijgt van onze werkomgeving en de sfeer. Na de rondleiding staat Jacco Visser, mede-eigenaar van NGage Recruitment, klaar om je meer te vertellen over ons bedrijf. Kom je iets later op de middag? Leuk, dan kan je vanaf 17:00 uur aansluiten bij onze Vrijmibo. Zo leer je ons ook op een informele manier kennen.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

vrijdag 22 maart 2024
13:00 - 19:00 uur

Gegevens

Adres
Lambert Meliszweg 1B
1622 AA Hoorn

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.