Nedflex

Zakelijke dienstverlening

Over Nedflex

Niets is zo veranderlijk als de arbeidsmarkt. In deze markt staan wij bekend als een HR-dienstverlener die soepel meebeweegt met deze veranderingen. In de afgelopen dertig jaar is het ons steeds weer gelukt om passende oplossingen te vinden. En daar zijn we eerlijk gezegd best trots op. We doen dit door ons gezonde verstand te gebruiken met een deskundig team van 70 medewerkers dat altijd voor iedereen klaar staat.

Wij zijn Nedflex. Zeg het maar!

Wat is er te doen?

Kom sfeer proeven bij Nedflex! Letterlijk.

Tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen gooien we graag onze deuren voor jullie open om eens een keer binnen te komen kijken. Want wat gebeurt er nou precies áchter die grote blauwe letters die je steeds vanaf de weg ziet? Dat laten we je graag zien! En proeven dus.

Tegenwoordig gaat goed werkgeverschap verder dan de arbeidsvoorwaarden in het contract. De focus is al lange tijd aan het verschuiven naar vitaliteit, werkgeluk en talentontwikkeling.

We zouden je natuurlijk kunnen vertellen hoe we daar op inspelen, maar veel liever laten we het je meteen ervaren! Hiervoor bieden we twee mogelijkheden:

  1. Sluit aan bij de workshop, waarbij we ingaan op een onderwerp gekoppeld aan goed werkgeverschap.
  2. Doe een gratis Personal Map test en ga vervolgens met  een van onze HR medewerkers in gesprek om dieper in te gaan op jouw profiel: wat zijn je kwaliteiten, waar liggen je valkuilen (en hoe ga je daarmee om), wat zijn je drijfveren en binnen welke functie/taken ga jij het meest tot je recht komen?

Tijdens de KBBBD is iedereen welkom: ondernemer, werkzoekende of gewoon nieuwsgierige. Je kunt zo bij ons binnen komen lopen, al vinden we het ook fijn om te weten wat ons te wachten staat. Meld je aan via de button “aanmelden voor bedrijfsbezoek” bovenaan deze pagina.

Tot dan!

Video

Openingstijden

dinsdag 19 maart 2024
13:00 - 17:00 uur
woensdag 20 maart 2024
13:00 - 17:00 uur

Gegevens

Tel: 0229282999
E-mail: hr@nedflex.nl
Website: https://www.nedflex.nl

Adres
Schoffel 2
1648GG De Goorn

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in