Over More than Meat

Binnenkort openen wij More than Meat, dé culinaire eetwinkel van Heerhugowaard en omstreken. We introduceren een complete eetwinkelervaring waar je niet alleen terecht kunt voor het beste vlees, maar ook voor heerlijke opties voor ontbijt, lunch, diner en de perfecte borrel.

🥩 Meer dan een slagerij: Bij More than Meat geloven we in hoogwaardige kwaliteit vlees, met respect voor mens, dier en milieu. Maar we gaan een stap verder.

🌍 Duurzaamheid in elke hap: Onze missie gaat verder dan alleen smaak. We streven ernaar om bewuste keuzes te maken die goed zijn voor onze klanten én de wereld om ons heen.

🍽️ Van ontbijt tot borrel: Of je nu de dag begint met een smaakvol ontbijt, een snelle en voedzame lunch wilt, een uitgebreid diner plant of gewoon wilt ontspannen met vrienden tijdens de borrel – More than Meat is jouw go-to eetwinkel voor alle eetmomenten.

🎉 Ontdek de smaakrevolutie: We nodigen je uit om deel uit te maken van deze culinaire reis. Binnenkort openen we onze deuren in Middenwaard, en we kunnen niet wachten om jou te verwelkomen in onze smaakvolle wereld. Volg ons voor updates, openingsevenementen en exclusieve aanbiedingen.

Eet smakelijk!

Wat is er te doen?

Kom langs en ontmoet ons op de banenmarkt op 22 maart! We staan klaar om te praten over kansen, mogelijkheden en jouw potentiële toekomst bij ons!

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Gegevens

E-mail: info@morethanmeat.keurslager.nl

Adres
Middenwaard 1
1703SB Heerhugowaard

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.