Meprofa B.V.

Metaal & Techniek

Over Meprofa B.V.

Meprofa: Dé Partner voor technisch hoogwaardige industriële oplossingen

Welkom bij Meprofa, de betrouwbare specialist in technisch hoogwaardige oplossingen op het gebied van industriële installaties. Op zoek naar expertise in RVS verwerking of toepassingen van koolstofstaal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons deskundige en zorgvuldige team heeft een rijke ervaring in het verwerken van diverse materialen, waardoor wij snel en adequaat op vragen kunnen inspelen.

Bij Meprofa begrijpen we dat elk project uniek is en een specifieke aanpak vereist. Daarom bieden wij niet alleen deskundig advies en realisatie, maar ook uitgebreide nazorg om een project succesvol te voltooien. Of het nu gaat om een prototype, een complexe piping-oplossing of een unit op een verplaatsbare skid, wij zetten ons volledig in om specifieke plannen werkelijkheid te laten worden.

Wij zijn niet alleen leverancier, maar ook een samenwerkingspartner. Samen met de klant denken wij mee om technische uitdagingen op te lossen en ambities te realiseren. Van ontwerp tot installatie, Meprofa staat altijd klaar. Met onze expertise in MIG, MAG en TIG lastechnieken en onze certificeringen volgens ISO 9001, EN 1090, ISO 3834 en VCA** garanderen wij kwaliteit en veiligheid in al onze werkzaamheden.

Laat Meprofa de gids zijn in de wereld van industriële installaties, waarbij betrouwbaarheid, deskundigheid en een klantgerichte aanpak onze belofte aan de klant zijn.

“Wij realiseren het!”

Wat is er te doen?

Ontdek de Wereld van Metaalbewerking bij Meprofa: Jouw kans op een boeiende carrière

Op woensdag 20 maart 2024 opent Meprofa haar deuren speciaal voor jou! Of je nu geïnteresseerd bent in de metaalindustrie, vriend of familie van onze medewerkers bent, of een werkzoekende die ervaring heeft of wil opdoen in de metaalsector, je bent van harte welkom op onze open dag.

Deze dag is jouw ideale gelegenheid om alles te weten te komen over de carrièremogelijkheden bij Meprofa. Ben je geïnteresseerd in functies zoals MIG/MAG Lasser, TIG Lasser, Fitter, Constructiebankwerker, Mechanic, Werkvoorbereider, Projectmanager, Projectengineer of Technisch Inkoper? Dan is dit jouw kans om een kijkje te nemen in de wereld van professionele metaalbewerking en te ontdekken wat wij jou kunnen bieden.

Na jouw aanmelding verwelkomen we je graag tussen 13.00 en 16.00 uur voor een informatieve en inspirerende middag. Tijdens je bezoek krijg je een rondleiding door onze faciliteiten waarbij je een unieke blik achter de schermen krijgt. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus het dragen van veiligheidsschoenen is verplicht tijdens de rondleiding. Geen zorgen, deze schoenen worden door ons verzorgd.

Mis deze kans niet om de dynamische wereld van Meprofa te ervaren en te zien hoe wij met onze expertise in RVS en koolstofstaal leidingwerk, units op verplaatsbare skids en prototyping bijdragen aan de industrie. We kijken ernaar uit jou te ontmoeten en samen de mogelijkheden te verkennen die Meprofa en de metaalindustrie jou kunnen bieden. Meld je vandaag nog aan en zet de eerste stap naar een veelbelovende toekomst in de metaalbewerking!

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

woensdag 20 maart 2024
13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00

Gegevens

Tel: +31 (0)72 303 6000
E-mail: algemeen@meprofa.nl
Website: https://meprofa.nl/

Adres
Stevinstraat 6
1704 RN Heerhugowaard

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.