MediaTrend

Marketing & communicatie

Over MediaTrend

MediaTrend is hét online marketing bureau van Alkmaar. Met bijna 25 jaar ervaring in de online branche hebben we ons ontwikkeld van een Alkmaarse start-up die eenvoudige websites bouwt tot een volwaardig online marketing bureau met zo’n 20 enthousiaste medewerkers. 

We zijn o.a. gespecialiseerd in online adverteren op bijvoorbeeld Google, Facebook en Instagram. Daarnaast richten we ons op het ontwikkelen van websites en webshops, linkbuilding, SEO, e-mailmarketing en meer. Ons team is uitgerust met de nodige kennis en ervaring om te bepalen welke expertises er nodig zijn om de online marketing doelen van onze klanten te bereiken.

We zijn trots op onze Westfriese wortels en daarom zijn we sterk gericht op een persoonlijke en nuchtere aanpak. Geen poespas of hippe vakjargon, maar heldere taal die iedereen begrijpt. We willen dat onze klanten precies begrijpen wat we doen, hoe we het doen, en hoe het hun bedrijf helpt groeien.

Wat is er te doen?

Ben jij ondernemer in de regio, student of werkzoekende en ben je benieuwd naar wat MediaTrend te bieden heeft? Dan ontvangen we je graag op vrijdag 22 maart vanaf 15.00 uur bij ons op kantoor. We zullen je deze middag meer vertellen over onze organisatie, je kunt binnen kijken en we geven je graag een rondleiding.

Kom je in een groep? Dan kunnen we je ook een presentatie geven over onze passie: online marketing! En mocht je specifieke vragen hebben, laat dit dan van te voren even aan ons weten!

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

vrijdag 21 maart 2025
15:00

Gegevens

Tel: 072 564 8908
E-mail: tessa@mediatrend.nl
Website: https://mediatrend.nl/

Adres
Wezelkoog, 11
1822 BL Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in