Over Media Markt Hoorn BV

Met MediaMarkt is de eerste mega-elektrovakhandel (micro-informatica, multimedia, cd, dvd, video, hifi, foto, telecom en huishoudelektro) ontstaan waar de klant volledig ontzorgd wordt: enorme keuze, deskundig advies, de laatste nieuwe snufjes en merkproducten van topkwaliteit voor gegarandeerd de laagste prijs en dat alles onder één dak.

Voorop staat het ontzorgen van de klant door goede advisering bij de keuze van elektronische apparatuur. Maar onze service gaat verder dan de aanschaf van het juiste product. Zo kan de klant bij de Smartbar in de winkel diverse extra services van ons verwachten.

Inmiddels is MediaMarkt niet alleen uitgegroeid tot de grootste elektronicaketen, maar ook tot dé online elektronica-aanbieder van Europa. Hierdoor kan de klant zelf kiezen hoe, wanneer en waar het product wordt aangeschaft en geleverd. Met deze omnichannel propositie integreert MediaMarkt naadloos de fysieke winkels, de B2B-verkoop en de onlinewinkel en biedt klanten daarmee ruime mogelijkheden bij het aanschaffen van een product.

Wat is er te doen?

Tijdens de rondleiding kunnen we de kandidaten laten zien hoe het er in de winkel en achter de schermen aan toe gaat en kunnen we per afdeling uit leggen wat er precies gebeurd, e.e.a. onder het genot van een kopje koffie en een heerlijk koekje.

 

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

dinsdag 19 maart 2024
10.00 - 13.00
donderdag 21 maart 2024
10.00-13.00

Gegevens

Tel: 0229-206100
E-mail: mmhoo1-infobalie@media-saturn.com
Website: https://www.mediamarkt.nl

Adres
Dr. C.J.K. van Aalstweg 15
1625 NV Hoorn

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.