Mavitec B.V.

Metaal & Techniek

Over Mavitec B.V.

Mavitec is een innovatief, technisch bedrijf dat wereldwijd actief is vanuit het hoofdkantoor in Heerhugowaard en ruim twintig jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en installeren van recyclingsystemen voor de verwerking van organische bijproducten.

Machines en fabrieken van Mavitec zetten organische bijproducten om tot waardevolle grondstoffen voor gebruik in andere processen. Zo verwerken onze renderingsystemen slachtbijproduct tot waardevolle melen en vet voor gebruik in o.a. diervoeding en cosmetica. Gasifiers zetten mest om in groene energie en EcoChar, een vruchtbare bodemverbeteraar: een oplossing voor het wereldwijde mestprobleem én antwoord op droge gronden. Onze Green Energy machines zetten supermarktafval om in groene energie door het scheiden van de verpakking en het organische materiaal, dat daarna geschikt is voor biogasinstallaties. Kortom, Mavitec draagt met duurzame oplossingen en hoogwaardige procestechnologie bij aan een circulaire economie en beter milieu.

De productie vindt plaats in onze moderne fabriek in Turkije, de besturingspanelen en software worden ontwikkeld en gebouwd in Heerhugowaard. Hier vinden ook de engineering, R&D, verkoop, logistiek en service plaats. Naast het pand bevindt zich het magazijn met spare parts, expeditie en werkplaats voor revisie en onderhoud. Vanuit hier bieden wij onze internationale klanten de beste kwaliteit en betrouwbare service in meer dan zestig landen wereldwijd.

Wat is er te doen?

Een kijkje achter de schermen bij een internationale wereldspeler in de renderingindustrie en pionier in de ontwikkeling van machines die o.a. supermarktafval omzetten in groene energie. Nieuwsgierig? Kom langs voor een rondleiding en neem een kijkje bij onze Paddle Depacker.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

vrijdag 21 maart 2025
Ochtend 10:00 - 12:00 uur
Middag 14:00 - 16:00 uur

Gegevens

Tel: 072-5745988
E-mail: info@mavitec.com
Website: https://mavitec.com

Adres
Galileistraat 32
1704 SE Heerhugowaard

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in