Over Mapro

Mapro staat voor maatwerk in project en product

Bij Mapro zijn wij de uitgesproken specialist in de installatie en levering van hoogwaardige wandbescherming, professionele plinten en kwalitatieve entreematten. Daarnaast richten wij ons op antislip oplossingen, afbouwprofielen en toegankelijkheid. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor een breed scala aan sectoren, waaronder kantoren, publieke instellingen, musea en de zorgsector. Bij Mapro staat kwaliteit en klanttevredenheid voorop.

Uitgebreid team van Mapro

Ons team heeft jarenlange ervaring in het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten, waarbij wij de dienstverlening naar een zo hoog mogelijk niveau tillen. Wij streven ernaar u het beste antwoord binnen uw budget te leveren. Wij beschikken ook over een eigen installatieteam, dat op elk project aan de slag kan gaan met onze producten.

Installatieservice

Omdat wij eigen mensen in dienst hebben, weten zij precies hoe zij met de producten van Mapro te werk moeten gaan. Sommige projecten zijn zo groot dat wij er weken of zelfs maanden naartoe gaan, maar voor een korte klus die snel geklaard kan worden maken wij graag een gaatje in de planning.

Webshop

Sinds eind 2023 hebben we een consumentenwebshop gelanceerd. Deze webshop heet Qpro.nl en hier kunnen afbouwmaterialen, antislip materialen, wandbescherming en andere professionele materialen van Europese topkwaliteit besteld kunnen worden. Deze materialen worden normaliter alleen gebruikt op projectbasis, maar worden nu door ons beschikbaar gesteld aan de consument. Denk hierbij aan entreematten, (messing) tegelprofielen, vloerprofielen, antislip oplossingen en muurstootlijsten. De webshop wordt vanuit hetzelfde gebouw als Mapro beheerd.

Wat is er te doen?

Een rondleiding door ons gebouw – de loods en het kantoor. Hierbij krijgt de bezoeker een indruk van het reilen en zeilen van een dynamisch bedrijf in de bouw. Dit zal gebeuren in een informele sfeer waarbij ruimte is om vragen te stellen. Wellicht heb je vragen over onze vacatures? www.mapro.nl/vacatures/

 

Openingstijden

vrijdag 22 maart 2024
15:00-16:00

Gegevens

Tel: 0723030009
E-mail: info@mapro.nl
Website: https://www.mapro.nl/

Adres
Edisonweg 4
1821 BN Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.