Logmotion

Transport & Logistiek

Over Logmotion

Houd jij ervan om van A naar B te bewegen en dan zo efficiënt mogelijk? Ben je een topper in plannen, organiseren en samenwerken of wil je dit topper worden? Neem dan een kijkje in de wereld van transport en logistiek.

Transport en logistiek zijn het kloppend hart van veel ondernemingen, zonder dát staat alles stil! Of je nu rijdt op de vrachtwagen, in een busje of op de vorkheftruck in het magazijn: jij zet het in gang. Planningen maken of leidinggeven op kantoor, ook dat is mogelijk.

Kom kijken bij Logmotion, het opleidingscentrum voor Transport en Logistiek in de regio.  Logmotion werkt samen met logistieke dienstverleners en transporteurs in de regio waar je werken en leren kan combineren.

 

Wat is er te doen?

Kom je laten inspireren en informeren over werk en opleidingsmogelijkheden in de transport en logistiek. Een sector die letterlijk altijd in beweging is en met zeer interessante baankansen! Werken in transport, logistiek, en bedrijfswagentechniek is niet alleen ontzettend leuk, maar de regio Noord-Holland biedt ook talloze kansen in deze sector.

Wil jij je oriënteren voor opleidingen en/of werk, dan staan wij voor je klaar om je daar informatie over te geven.

 

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

vrijdag 21 maart 2025
09.00 - 16.00 uur

Gegevens

Tel: 06-14864026
E-mail: logmotion@horizoncollege.nl
Website: https://magazine.horizoncollege.nl/horizon-college-2023/transport-logistiek

Adres
W.M. Dudokweg 51
1703DA Heerhugowaard

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in