Lodewijk.FRL

Metaal & Techniek

Over Lodewijk.FRL

Wij zijn een jong bedrijf dat in juli 2020 is gestart. Na voor diverse werkgevers te hebben gewerkt, deed zich de gelegenheid voor om als zelfstandig installateur te beginnen.

Theo is begonnen in de cv-installatietechniek en breidde zich al snel uit naar airco’s, warmtepompen en alles op het gebied van gas, water en elektra.

Door goede contacten en regelmatig bijwonen van cursussen op het gebied van nieuwe ontwikkelingen, zoals Remeha’s hybride warmtepompen Elga Ace, Intergas’ hybride warmtepompen Xtend en Ambrava Samsung airco’s en warmtepompen, blijven we goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kunnen we deze direct in de praktijk toepassen.

Wat is er te doen?

De gemeentewerf van gemeente Hollands Kroon opent samen met Brandweer en Politie hun deuren tijdens de kom binnen bij bedrijven dagen. We zullen deze dag laten zien wat voor werkzaamheden wij in de buitenruimte doen. Daarnaast is ons terrein beschikbaar voor ondernemers die zelf geen fysieke locatie hebben maar zichzelf wel graag presenteren aan het publiek.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

zaterdag 23 maart 2024
10:00 - 15:00

Gegevens

Adres
Medemblikkerweg 4
1771 sc Wieringerwerf

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.