KTI Installatietechniek

Metaal & Techniek

Over KTI Installatietechniek

KTI is in 2000 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een bekende en betrouwbare installateur op het gebied van duurzame, comfortabele en veilige installaties. Vanuit Schagen helpen we woningcorporaties, VVE’s en particulieren in Noord-Holland aan kwalitatieve, duurzame installaties. We staan voor het ontzorgen van de klant, denken in oplossingen en leveren iedere dag kwaliteit en vakmanschap. We zijn trots op onze jarenlange relaties met vaste opdrachtgevers.

Wat is er te doen?

🏭 Ontdek Ons Bedrijf: Rondleiding en Techniekstand 🛠️📊

Welkom in ons pand! Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten tijdens je bezoek:

  1. Afdelingsuitleg 📑: Krijg inzicht in onze operationele structuur. Medewerkers informeren je over de verschillende afdelingen bij KTI. Leer hoe elk onderdeel bijdraagt aan het geheel.
  2. Magazijn en Kantoor Tour 📦💼: Neem een kijkje in ons magazijn en zie hoe logistiek en opslag naadloos samenkomen. Bezoek ons kantoor en ontdek de dagelijkse gang van zaken achter de schermen. Begrijp hoe efficiëntie en organisatie de kern vormen van ons bedrijf.
  3. Techniek Stand met Begeleiders (alleen op 23 maart) 🖥️👩‍💻: Sta oog in oog met technologische hoogstandjes. De techniekstand biedt een showcase van innovatieve projecten. Onze begeleiders zijn er om vragen te beantwoorden en je te laten zien hoe technologie de drijvende kracht is achter onze prestaties.

Kom langs en ontdek de praktische kant van ons bedrijf. Geen poespas, gewoon een inkijkje in wat we doen en hoe we het doen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen! 👋🏢

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

zaterdag 22 maart 2025
11 uur - 12 uur

Gegevens

Tel: 0224219087
E-mail: hr@kti.nl
Website: https://kti.nl/

Adres
Witte Paal 153
1742 NX Schagen

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in