Over Krinkels B.V.

Wie wij zijn

Kent u ons al? Misschien niet bewust. Maar de kans is groot dat u met ons te maken hebt gehad, direct of indirect. Beheer van de openbare ruimte, daar zij wij sterk in op het gebied van groen, infra, water en sport.

Wat we doen

Krinkels maait bermen en verzorgt de aanleg en het onderhoud van groen maar ook het onderhoud van bomen langs onze snel- en provinciale wegen. We richten parken en speelterreinen in, zorgen voor mooie en veilige oevers, onderhouden watergangen en leggen sportvelden aan. Ook het onderhoud van deze projecten nemen wij voor onze rekening. Maar we doen meer. We maken de perrons sneeuwvrij zodat u ’s winters veilig in de trein stapt. Wij regelen dat het verkeer snel weer kan doorstromen na een ongeval en dat de verlichting langs de snelwegen werkt. Uw veiligheid is onze prioriteit.

Wij werken veel samen met landelijke opdrachtgevers als Rijkswaterstaat en NS. Ook provincies, gemeenten, waterschappen en ministeries zijn al jaren onze vaste klant.

Waar je ons vindt

Onze 8 vestigingen liggen verspreid door het hele land, zo zijn wij altijd in de buurt van onze opdrachtgevers. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Breda.

U kunt onze vestiging in Alkmaar bezoeken, gevestigd aan de Lemmingkoog 2 op bedrijventerrein de Beverkoog. Vanuit deze vestiging bedienen wij ons werkgebied, gelegen in de Provincie Noord-Holland.

Wat is er te doen?

Wat kunt u verwachten

Tijdens uw bezoek leiden wij u uitgebreid rond en vertellen wij welke werkzaamheden wij vanuit de vestiging Alkmaar uitvoeren. Wij introduceren u in de wereld van de groenvoorziening, voor veel mensen een onbekende bedrijfsvoering, ondanks dat het u dagelijks raakt. Wij geven u inkijk in het materieel en de materialen die wij gebruiken en vertellen u uitgebreid aan welke veiligheidsnormen wij dienen te voldoen om het werk veilig uit te voeren. Wij staan open voor al uw vragen en zullen onze tijd nemen deze te beantwoorden.

Zelf actief deelnemen aan de werkzaamheden is helaas geen mogelijkheid, in verband met genoemde veiligheidsnormen en de zorg voor de veiligheid van onze bezoekers.

U kunt ons ook treffen tijdens het evenement “Groen is Nu”! Groen is Nu Heiloo vindt plaats op donderdag 21 maart van 13.00 tot 18.00 op het mooie groene GGZ-terrein, De Olvendijk 2a, 1851 VN Heiloo. Op deze doe-dag laten o.a. de Enk, HOEK, Donker, Krinkels, Stoop groenvoorziening uit de groenbranche en de groenafdeling van GGZ Noord-Holland-Noord zien welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen de branche. In kleine groepjes neem je een kijkje bij de verschillende facetten van de groene sector. Je krijgt een korte presentatie en mag werkzaamheden ook zelf uit proberen. Denk bijvoorbeeld aan bestraten, klimtechniek of werken met de bladblazer.

Voor meer info of aanmelden voor deze dag volg deze link – https://herenbos.nl/groen-is-nu-heiloo/

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

maandag 17 maart 2025
14.00 uur tot 17.00 uur
dinsdag 18 maart 2025
14.00 uur tot 17.00 uur
woensdag 19 maart 2025
14.00 uur tot 17.00 uur
vrijdag 21 maart 2025
14.00 uur tot 15.00 uur

Gegevens

Tel: 072-5407875
E-mail: info.alkmaar@krinkels.nl
Website: https://www.krinkels.nl/

Adres
Lemmingkoog 2
1822 BR Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in