Koopman & Co accountants & belastingadviseurs

Zakelijke dienstverlening

Over Koopman & Co accountants & belastingadviseurs

Ruim negentig jaar van ongekende expertise, en wij noemen de Noordkop ons thuis!

Terug in de tijd naar 1933, het jaar waarin Koopman & Co accountants en belastingadviseurs is opgericht. Wat ooit begon als een bescheiden start, heeft zich ontwikkeld tot een uitgebreide dienstverlening die zich blijft ontwikkelen. Onze connectie met ondernemers en particulieren, die vanaf het prille begin al sterk aanwezig was, is de drijvende kracht achter ons succes en de reden waarom we blijven groeien.

Vandaag de dag is ‘Koopman & Co’ een begrip in de Kop van Noord-Holland.

Wij staan klaar om zowel nationaal als internationaal georiënteerde ondernemers en particulieren te ondersteunen met een uitgebreid dienstenpakket en een breed scala aan specialisaties.

Dit alles realiseren we met een dynamisch team van 45 gepassioneerde professionals, afkomstig uit de lokale gemeenschap en goed op de hoogte van wat er in de regio speelt.

Ben jij nieuwsgierig naar de spannende wereld van accountancy? Kriebelt het om achter de schermen te gluren bij ons? Of ben jij er klaar voor om je verder te ontwikkelen bij dit mooie en vooral gezellige bedrijf? Waag de sprong en ontdek met ons wat deze branche zo fascinerend maakt!

Kom binnen, laat je verrassen en ontdek een wereld van cijfers en kansen bij Koopman & Co!

Wat is er te doen?

Koffie, lekkers en gezelligheid

Op vrijdagmiddag 22 maart ben je van harte welkom om binnen te stappen in de boeiende wereld van accountancy. Geniet van een warm welkom met een kopje koffie en heerlijke versnaperingen. Maak kennis met ons vriendelijke team en ontdek waarom werken bij ons zo leuk en uitdagend is.  Ontdek de charme van ons recent gerenoveerde kantoor en leer meer over de uitdagende taken die wij dagelijks uitvoeren en hoe wij bedrijven helpen.

Meet & Greet met onze collega’s

Maak kennis met de mensen die het hart vormen van ons kantoor. Stel vragen, deel ervaringen en krijg een echt gevoel bij de werkomgeving die wij bieden.

Speel en leer

Daag jezelf uit met behendigheidsspelletjes die een knipoog geven naar het accountancy-vak. Ontdek hoe vaardig jij bent met cijfers en win leuke prijzen!

Verrassing voor iedereen

Als kers op de taart hebben we een speciale verrassing voor elke bezoeker. Geloof ons, je wilt dit niet missen!

Voor wie

Iedereen die nieuwsgierig is naar accountancy en degenen die overwegen zich bij ons dynamische team aan te sluiten zijn van harte welkom.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

vrijdag 21 maart 2025
Aanvang 13:00 uur

Gegevens

Tel: 0223-522344
E-mail: info@koopmanenco.nl
Website: https://koopman-en-co.nl/

Adres
Zandvaart 43
1764 NK Breezand

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in