Over Koedooder

Al meer dan een halve eeuw voegen wij letterlijk waarde toe aan woningen, bedrijfspanden, monumenten en overheidsgebouwen. Liefde voor het vak is altijd onze drijfveer geweest. Koedooder is echter méér dan feilloos vakwerk. Dit familiebedrijf floreert ook door oog voor mens en natuur.

Zo streven wij naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers. Dit werkt vertrouwd en draagt bij aan zo hoog mogelijke kwaliteit tegen zo laag mogelijke prijs. Koedooder is dan ook een veelgevraagde partner voor ketensamenwerking. Mooi compliment.

Ook fijn: hoe complex uw gevelonderhoud ook is, wij bieden totaaloplossingen op maat. Met één aanspreekpunt en één verantwoordelijke partij. Heldere communicatie naar u en eventueel uw pandgebruikers vinden wij normaal. Net als meerjaren onderhoudsplannen waarmee u zich tegen een scherpe prijs verzekert van waardebehoud, uitstraling en energiebesparing.

Kwaliteit staat buiten kijf, en wel op een veilige én zo milieuvriendelijke manier. Wij adviseren onze opdrachtgevers en partners graag over duurzame materialen en processen die de impact op de omgeving verlagen. Daar worden alle betrokkenen blij van. Zo zien wij dat graag.

Wat is er te doen?

Op woensdag 20 maart 2024 staat de Techniekdag gepland bij Crescendo in Hoorn.
De openingstijden zijn van 10 tot 19 uur. Ruim 20 bedrijven doen mee aan deze dag. Samen laten zij zien welke mogelijkheden er allemaal zijn in de brede techniek branche.
Dit is van jong tot oud een leuke ervaring!

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

woensdag 20 maart 2024
20 maart - 10:00 - 19:00

Gegevens

Adres
Neutronweg 1
1627 LG Hoorn

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.