Over Kinderopvang Fun4Kids

Kinderopvang Fun4Kids is een dagverblijf waar je je als kind graag wilt ontwikkelen. Door de warmte van het kleinschalige vaste team en de ruime sfeervolle groepen voelt het als ouder goed om je dierbaarste bezit juist daar te laten opvangen.

Net zo fijn als thuis

Door de warme huiselijke ruim opgezette groepen, de vele unieke activiteiten voor zowel buiten als binnen, de heerlijke buitenspeelmogelijkheden en de professionele zorg durven wij wel te zeggen dat het een speciaal kinderdagverblijf is voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar. Kinderopvang Fun4Kids heeft in Schagen 2 locaties. Een locatie op de Harmenkaag 4 en een locatie op de Grotewallerweg 1a. Op de Grotewallerweg bevinden zich de peuterspeelzaal en de bso. De Harmenkaag verzorgd naast de peuterdagopvang ook de babygroepen van 0 tot 2 jaar. In heerhugowaard hebben we een locatie op de W.M. Dudokweg met 4 groepen. De sfeer en de huiselijke groepen zijn uniek in de regio.

Wat is er te doen?

Sinds vorig jaar mei is Fun4Kids bezig geweest met een grote interne verbouwing. Het hele pand op de Harmenkaag is van binnen plat gegaan en weer opnieuw opgebouwd. Sinds 2 januari spelen alle kinderen weer op deze geheel vernieuwde locatie. Het resultaat is zo mooi en modern geworden met precies de juiste sfeer waar Fun4Kids zo bekend om staat.  Dit willen wij graag laten zien aan toekomstige ouders,  belangstellende die gewoon een kijkje willen nemen maar ook pedagogisch medewerkers die bij ons zouden willen werken. Daarnaast vertellen we graag over wat Fun4Kids allemaal te bieden heeft. Van baby groep tot peuteropvang  en van peuterspeelzaal tot BSO.
Wij hopen jullie allemaal een mooi inkijkje achter de schermen te mogen geven.

Openingstijden

zaterdag 16 maart 2024
10:00 - 12:00 uur

Gegevens

Tel: 0224299060
E-mail: info@kdvfun4kids.nl
Website: https://www.kdvfun4kids.nl

Adres
Harmenkaag 4
1741la Schagen

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in