Kees Koopman Transport BV

Transport & Logistiek

Over Kees Koopman Transport BV

Al 25 jaar doorkuizen onze Koopman groene wagens de wegen van Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Onze focus ligt op het bouwgerelateerde transport. Van kozijnen en glas, tot aan dakkapellen en complete prefab woonunits.

Het overgrote deel van ons auto’s is uitgerust met een laadkraan, zo voeren we naast het transport naar de locatie toe ook direct het hijswerk op locatie uit. Onze kranen bereiken met gemak de 14e verdieping van een flatgebouw of gaan dwars door de woning heen om aan de achterzijde van een grachtenpand te plaatsen. Ook op het gebied van exceptioneel transport zijn wij meer dan bekend, daar is ons veelzijdige wagenpark ook op ingericht.

Naast transport nemen wij ook het logistieke proces uit handen. Inslag, opslag, overslag en uitslag. Het gebeurt allemaal op onze standplaats op De Veken.

Kortom, genoeg te zien!

Wat is er te doen?

Tijdens de Kom Binnen bij Bedrijven dagen vertellen we graag meer over ons mooie familiebedrijf, onze exceptionele werkzaamheden en diverse wagenpark. Ook laten we graag onze modern uitgeruste werkplaats en logistieke werkzaamheden zien.

Het programma vangt aan om 14:00 tot ca. 15:00 uur.

In samenwerking met Werken op de Veken openen wij gezamenlijk met andere bedrijven op De Veken onze deuren. Neem een kijkje op de bedrijfspagina van Werken op de Veken en combineer je bezoek aan ons met een of meerdere bezoeken aan de andere deelnemende bedrijven.

Verdere informatie m.b.t. de tijden volgt na aanmelding per mail.

 

Daarnaast zijn we op woensdag 20 maart aanwezig op de Techniekdag bij Crescendo in Hoorn.  Tussen 10:00 en 19:00 uur laten ruim 20 bedrijven zien welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen de brede branche van techniek.

Op de techniekdag zijn ook leerlingen en studenten ook van harte welkom!

 

Locatie Techniekdag:

Neutronweg 1
1627 LG Hoorn

 

Openingstijden

woensdag 19 maart 2025
10:00 - 19:00 uur op de Techniekdag bij Crescendo in Hoorn
vrijdag 21 maart 2025
Op onze hoofdvestiging in Opmeer. Meer informatie volgt per mail na aanmelding.

Gegevens

Tel: 0226 35 91 25
E-mail: info@keeskoopmantransport.nl
Website: https://www.keeskoopmantransport.nl/

Adres
De Veken 214
1716KJ Opmeer

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in