Over Jumbo Alkmaar Paardenmarkt

Al ruim 100 jaar van klanten fans maken

We willen dat klanten met plezier hun boodschappen bij ons doen. Om dat voor elkaar te krijgen spelen we continu in op de wensen van de klant. De klant van vandaag de dag wil lekker eten, vindt gezondheid belangrijk, wil makkelijk en bewust kunnen kiezen en wil nooit te veel betalen. Daarom maken we lekker en gezond eten voor iedereen makkelijk en bereikbaar. We bieden een ruim assortiment aan kwalitatieve, lekkere en gezonde producten voor verrassend lage prijzen. Ook vinden we het belangrijk dat klanten graag naar onze winkels komen. Dat ze zich welkom voelen, ervaren dat ze op de eerste plek staan en dat dat ook écht zo is. We verrassen graag, willen verwachtingen overtreffen en gaan elke dag voor ons hoogste doel: van klanten fans maken. Of dat nou in een fysieke winkel is of online.

De unieke Jumbo formule

In 1996, toen we de eerste winkel met Jumbo formule openden, wilden klanten de beste kwaliteit én de beste service, maar wél tegen de laagste prijs. Dat is een lange tijd geleden, maar klanten vragen nog precies hetzelfde. Bij Jumbo geloven we erin dat dat kan. We willen onze klanten iedere dag verrassen met de unieke combinatie van én een groot assortiment én de beste service én euro’s goedkoper. Daar kunnen zij op rekenen dankzij onze 7 Zekerheden. Iedere dag opnieuw.

Wat is er te doen?

Graag vertellen we je tijdens een rondleiding en/of kop koffie meer over de verschillende functies, (doorgroei) mogelijkheden en opleidingen binnen Jumbo.

Kijk ook op https://nl.jobs.jumbo.com/vestiging/jumbo-alkmaar-paardenmarkt/ voor al onze openstaande vacatures.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

zaterdag 15 maart 2025
tussen 9-12
maandag 17 maart 2025
tussen 9-16
dinsdag 18 maart 2025
tussen 9-16
donderdag 20 maart 2025
tussen 9-16
vrijdag 21 maart 2025
tussen 9-16

Gegevens

Tel: 072-5068160
E-mail: 4688@jumbo.com
Website: https://www.jumbo.com

Adres
Paardenmarkt 2
1812KH Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in