J&P Sound and Entertainment

Anders/overig

Over J&P Sound and Entertainment

J&P Sound and Entertainment is een audio/visiueel bedrijf met onze klanten voornamelijk in de regio Westfriesland. We verhuren licht- en geluidsapparatuur voor feesten, partijen en festivals maar ook voor bijeenkomsten op uw bedrijf. Bij J&P Sound & Entertainment begrijpen we dat geluid een essentieel element onderdeel is van uw evenement. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een huwelijksfeest, een optreden met je band of een privébijeenkomst, onze service is er om ervoor te zorgen dat jouw geluid perfect is afgestemd op de sfeer en de doelstellingen van jouw evenement. Daarnaast beschikken wij over een grote greenscreenstudio waar je je eigen bedrijfsfilm kunt opnemen, je geluidsband kunt optimaliseren of inzingen. De studio is voorzien van alle gemakken op het gebied van camera’s, verlichting, opnameapparatuur en nabewerking. Ook verzorgen wij de vaste AV/audio apparatuur in uw bedrijf. Dit is natuurlijk altijd maatwerk en we komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte.

Met J&P Onderhoud en Support lossen we alle storingen aan uw appartuur op,

Als klant kunt u altijd rekenen op onze service, omdat de afhankelijkheid van goed functionerende horeca- en geluidsapparatuur van groot belang is. Wij beschikken over een breed scala aan onderdelen en streven naar minimale verstoring van uw keukenprocessen, zelfs als een onderdeel niet direct beschikbaar is. Indien nodig worden nieuwe onderdelen voor u besteld.

Bij J&P Onderhoud & Support kunt u op afspraak onderhoud laten uitvoeren aan uw horeca- en/of geluidsapparatuur. Onze medewerkers inspecteren uw apparatuur en beoordelen de staat ervan, de noodzaak van vervanging van onderdelen, de prestaties en de veiligheid.

Kleine reparaties worden tijdens het onderhoud uitgevoerd, terwijl we voor grotere reparaties een nieuwe afspraak maken. Als we merken dat u uw apparatuur niet optimaal benut, voorzien we u van efficiëntietips tijdens het onderhoud.

Wat is er te doen?

Tijdens de KBBBD zal er in onze bedrijfshal een opstelling staan van licht- en geluidsapparatuur zodat u de mogelijkheden kunt zien en horen.

Ook is er een mogelijkheid om een opname te maken in onze greenscreenstudio, dat wil je natuurlijk niet missen! Kom langs tijdens de KBBBD en verbaas je over de mogelijkheden.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

zaterdag 16 maart 2024
11.00 en 14.00 uur
maandag 18 maart 2024
13.00 - 17.00 uur
dinsdag 19 maart 2024
11.00 - 16.00 uur
woensdag 20 maart 2024
10.00 - 16.00 uur
donderdag 21 maart 2024
10.00 - 13.00 uur
vrijdag 22 maart 2024
10.00 - 15.00 uur
zaterdag 23 maart 2024
11.00 - 14.00 uur

Gegevens

Tel: 0612841847
E-mail: info@jp-sound.nl
Website: https://jp-sound.nl/

Adres
De Corantijn 18F
1689 AP Zwaag

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in