J&P Services, Events & E-business

Horeca, Verblijfsrecreatie, Catering, Sport & Recreatie

Over J&P Services, Events & E-business

J&P Services biedt professionele projectmanagement diensten. Met mijn ervaring beheer ik diverse projecten en zorg ik voor succesvolle resultaten. Ik stel duidelijke doelen, stel gedetailleerde plannen op en coördineer alle activiteiten. Ik werk nauw samen met klanten om behoeften te begrijpen en projecten binnen tijdlijnen en budgetten af te ronden. Vertrouw op J&P Services voor hoogwaardige projectmanagementoplossingen.

Als eventcoördinator sta ik voor u klaar als uw betrouwbare partner voor professionele eventcoördinatie. Ik zorg persoonlijk voor het vlekkeloos organiseren en beheren van evenementen, ongeacht de omvang ervan. Van locatiebeheer tot logistiek, catering, registratie en entertainment, ik neem alle details voor mijn rekening. Met mijn resultaatgerichte aanpak garandeer ik een gedenkwaardige en succesvolle ervaring voor alle betrokkenen. U kunt vertrouwen op mijn expertise en de uitstekende eventcoördinatiediensten van J&P Services die volledig voldoen aan uw specifieke behoeften en doelstellingen. Samen creëren we een evenement dat indruk maakt!

Als merkambassadeur ben ik uw betrouwbare partner voor een professionele merkvertegenwoordiging. Ik begrijp het belang van het creëren van een positieve en consistente merkbeleving. Met mijn expertise zorg ik ervoor dat uw merkwaarden en boodschap op authentieke wijze worden gecommuniceerd naar uw doelgroep. Of het nu gaat om productdemonstraties, beurspresentaties of promotionele evenementen, ik zorg ervoor dat uw merk opvalt en een blijvende indruk achterlaat. U kunt vertrouwen op mijn toewijding om uw merk te laten schitteren. Kies voor de uitstekende merkambassadeurdiensten van J&P Services die voldoen aan uw specifieke behoeften en doelstellingen. Samen brengen we uw merk naar een hoger niveau van succes!

Wat is er te doen?

Tijdens de KBBBD kunnen we kennis maken om te zien of we een “klik” hebben. In mijn bedrijf werk ik samen met J&P Sound and Entertainment (de P in het verhaal) en laten we zien wat we allemaal in huis hebben, van evenementen geluid, tot presentaties, videowalls en een grote greenscreenruimte met heel veel mogelijkheden!

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan vooral aan en kom gezellig langs om kennis te maken.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn tijdens deze dagen om kennis te komen maken dan kom ik graag bij je langs voor een kop koffie!

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

zaterdag 16 maart 2024
11.00 en 14.00 uur
maandag 18 maart 2024
13.00 - 17.00 uur
dinsdag 19 maart 2024
11.00 - 16.00 uur
woensdag 20 maart 2024
10.00 - 16.00 uur
donderdag 21 maart 2024
10.00 - 13.00 uur
vrijdag 22 maart 2024
10.00 - 15.00 uur
zaterdag 23 maart 2024
11.00 - 14.00 uur

Gegevens

Tel: 0612841847
E-mail: jose@jp-services.nl
Website: https://jp-services.nl/

Adres
De Corantijn 18F
1689 AP Zwaag

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in