J. Blom Opmeer B.V. Constructie en Apparatenbouw

Metaal & Techniek

Over J. Blom Opmeer B.V. Constructie en Apparatenbouw

Met professionele apparatuur en efficiënte werkprocessen realiseert het bedrijf vele projecten voor opdrachtgevers door heel Nederland. Dagelijks werken ongeveer 25 technische vakmensen aan diverse werktuigbouwkundige constructies en apparaten en houden zij zich bezig met ontwikkeling en innovatie. Blom Opmeer B.V. voert opdrachten en projecten uit, conform de instructies van opdrachtgevers. Tot onze opdrachtgevers rekenen wij industriële bedrijven in de technische sector, ondersteunende bedrijven voor de bouw/infra en bedrijven uit de levensmiddelen industrie.

Naast grote projecten, beheren wij een grote zetwerk afdeling waar dagelijks verschillende zetwerkopdrachten worden uitgevoerd.

Benieuwd naar welke projecten wij hebben gerealiseerd? Ga naar https://blomopmeer.nl/ voor een impressie.

Wij zien jullie 22 maart 2024!

Wat is er te doen?

Op vrijdag 22 maart 2024 opent J. Blom Opmeer B.V. zijn deuren om een kijk te nemen binnen het bedrijf! Samen met andere bedrijven op De Veken in Opmeer geven wij de gelegenheid om het bedrijf te bezoeken en te ervaren hoe wij te werk gaan.

Wat kan je verwachten op deze dag?
Deze dag geven wij enkele rondleidingen door het bedrijfspand en laten wij zien wat wij allemaal doen. Onder genot van koffie/thee en een gebakje wordt er verteld wat voor soort projecten wij allemaal hebben gedaan en wat er in de toekomst staat gepland. Ook geeft deze dag de gelegenheid om te kijken als je interesse heb om bij ons te komen werken of een stageplek zoekt. Wij hebben een aantal vacatures openstaan en zijn dringend op zoek naar nieuwe collega’s.

Belangrijk
Wij willen vragen om werkschoenen te dragen

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

vrijdag 22 maart 2024
10:30 -11:30
14:00 - 15:00

Gegevens

Tel: 0226353757
E-mail: info@blomopmeer.nl
Website: https://blomopmeer.nl/

Adres
De Veken 123A
1716KG Opmeer

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.