IW Noord-Holland

Metaal & Techniek

Over IW Noord-Holland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. Wij zijn een opleidingsbedrijf met zes zelfstandig opererende regiobedrijven in Nederland die technische mensen opleidt en onderbrengt bij technische, erkende leerbedrijven. Wij hebben de focus op het opleiden van jongeren, het bijscholen van werknemers van bedrijven en het scholen van zij-instromers zonder achtergrond in de techniek. Wij bieden opleidingen en cursussen op het gebied van elektro- installatietechniek en werken vanuit maatwerk.

Wij geloven dat de techniek het heden en de toekomst is. Het is niet direct zichtbaar, maar techniek is overal en dit zal in de toekomst meer worden. De energietransitie en voortdurende innovatieve ontwikkelingen zorgen ervoor dat iedereen afhankelijk is van technisch vakmanschap en technische bedrijven. Wij zijn IW Nederland en wij zorgen dat Nederland klaar is voor de techniek van morgen.

Wat is er te doen?

Op woensdag 20 maart 2024 staat de Techniekdag gepland bij Crescendo in Hoorn.

De openingstijden zijn van 10 tot 19 uur. Ruim 20 bedrijven doen mee aan deze dag. Samen laten zij zien welke mogelijkheden er allemaal zijn in de brede techniek branche.

Dit is van jong tot oud een leuke ervaring!

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

woensdag 20 maart 2024
10:00 - 19:00

Gegevens

Adres
Neutronweg 1
1627 LG Hoorn

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.