Invaro Agri & Horti Technology Group

Metaal & Techniek

Over Invaro Agri & Horti Technology Group

Invaro ontwikkelt, ontwerpt en onderhoudt innovatieve oplossingen voor de vooruitstrevende ondernemers in de agri- en hortisector. We zijn dé tech-partner van ondernemers die zo efficiënt mogelijk willen werken in een tijdperk waarin technologie en robotica onmisbaar zijn. Invaro Agri & Horti Technology Group is de holding van  Bercomex Flower Processing Solutions, Schouten Agri Sorting Solutions en Invaro Services & Supplies.

Kenmerkend voor onze organisatie is hightech werken met je voeten in de klei. De agri- en horti sector is continu in beweging en de technologische vooruitgang is ook hier niet meer te stoppen. Dankzij verregaande automatisering en het gebruik van innovatieve technologieën loopt de Nederlandse land- en tuinbouwsector wereldwijd voorop. Bij Invaro weten we dit maar al te goed! Vanuit ons pand in Hoorn maken we zeer innovatieve oplossingen voor de bloemen-, bloembollen en aardappelverwerking. Want innovatie zit in onze genen.

Een innovatief bedrijf met een informele cultuur, waarbij het werkplezier voorop staat. Bij ons kom je terecht in een organisatie boordevol behulpzame en gezellige collega’s. Overal staat de deur voor je open!

Wat is er te doen?

Op woensdag 20 en donderdag 21 maart openen wij vanaf 13:00 uur onze deuren! Ben je altijd al benieuwd geweest hoe het ontwerp en de software van onze machines tot stand komt? Of hoe we onze Furora’s assembleren en inregelen? Aan de hand van een presentatie en een rondleiding door ons kantoorpand en de productiehal nemen we jullie graag mee achter de schermen bij Invaro! Kom jij ook bij ons langs?

We kijken uit naar je komst!

Het vaste programma bestaat uit een presentatie en rondleiding. We beginnen om 13:00 en het duurt tot ongeveer 15:30 uur.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

woensdag 20 maart 2024
13:00 - 15:30
donderdag 21 maart 2024
13:00 - 15:30

Gegevens

Tel: 0229502150
E-mail: personeel@invarogroup.com
Website: https://invarogroup.com/

Adres
Verlengde Lageweg 10
1628PM Hoorn

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.