Over Intal

Wij ontwikkelen, engineeren, produceren en leveren effectieve circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen, waarvan onze Intal profielseries de basis vormen.

Bij ons is alles 100% Intal. Alle processen voeren wij zelfstandig uit; van ontwerp tot en met ontwikkeling, van engineering tot en met productie en van levering tot en met montage. Daardoor zijn we systeemhuis en gevelbouwer van aluminium kozijnen en vliesgevels ineen.

Werken doen we LEAN en volgens De Intal Methode. Die combinatie maakt ons uniek!

DE INTAL METHODE

Een krachtige cultuur is voor ons de basis van een succesvol bedrijf. Met de Intal Methode halen we het beste uit onze Intalisten en bereiken wij samen duurzaam succes! Dat doen we door de focus te leggen op het persoonlijk geluk van mensen omdat wij geloven dat dit resulteert in creatieve, gelukkige, goed ontwikkelde mensen.

Wij geloven in vertrouwen, vrijheid, verbinding en openheid. Alle processen binnen Intal zijn hierop gericht.

Wat is er te doen?

Tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen kun je op een informele manier kennis maken met ons bedrijf. We vertellen je graag meer over (het werken bij) Intal, laten je kennismaken met De Intal Methode en geven je natuurlijk een rondleiding door ons pand! We leggen je uit hoe wij kozijnen en vliesgevels maken, en vinden het leuk om je vragen te beantwoorden.

Video

Openingstijden

dinsdag 18 maart 2025
Ochtend: 10.00 - 11.00
Middag: 14.00 - 15.00

Gegevens

Tel: 0226341525
E-mail: people@intal.nl
Website: https://www.intal.nl/

Adres
De Veken 103
1716KG Opmeer

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in