Over INCO B.V.

Welkom bij INCO, de Totaalinstallateur voor jouw toekomst!

INCO is een familiebedrijf opgericht in 1984 en is gevestigd in Alkmaar. INCO bestaat uit INCO Installatiebedrijf BV en INCO Elektro BV. Wij zijn één van de grootste regionale installatiebedrijven en bieden werkgelegenheid aan ruim 90 medewerkers in vaste dienst, uit de regio.

Onze deskundigheid strekt zich uit tot loodgieters-, klimaat- en elektrotechnische technieken, waarbij wij adviseren, ontwerpen, installeren, beheren en onderhouden van technische installaties voor zowel utiliteitsbouw als woningbouw.
Wij zijn een echte totaalinstallateur. Wij zijn INCO!

We zijn bedreven in nieuwbouw, renovatie, technisch beheer en onderhoud en bedienen zowel de zakelijke markt als particulier klanten.

Bij INCO draait alles om innovatie, integriteit en ondernemerschap en wij zijn op zoek naar gepassioneerde mensen om ons team te versterken. Wie weet kunnen wij jou binnenkort verwelkomen als nieuwe INCOllega.

Wat is er te doen?

Op donderdag 21 maart verwelkomen we je op ons kantoor aan de Kitmanstraat 7a in Alkmaar.  Wij ontvangen je graag om 11.00 of 14.00 uur. Via een presentatie zullen wij INCO aan je voorstellen en enkele interessante projecten laten zien. We geven je een rondleiding door ons pand en als je geïnteresseerd bent, nemen je mee naar een project waar wij aan het werk zijn. Na afloop kun je, als je dat wilt, een speeddate aangaan met een van onze HR medewerkers.

Wie weet kunnen wij jou binnenkort verwelkomen als nieuwe INCOllega!

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

donderdag 20 maart 2025
Van 08.30 - 16.00 uur

Gegevens

Tel: 072-5403311
E-mail: info@incobv.nl
Website: https://www.incobv.nl

Adres
Kitmanstraat 7a
1812PL Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in