Over IJdema

Met een hecht team van 30 mensen werken we in Heerhugowaard elke dag aan mooie en uitdagende projecten die we door poedercoaten of natlakken voorzien van de gewenste kleur met de juiste bescherming. Dit doen we al ruim 50 jaar met veel passie en plezier! Samen geven wij kleur aan allerlei producten.

Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij met behulp van (automatische) spuitpistolen poeder wordt aangebracht op allerlei soorten metalen. Door het elektrostatische proces hecht de poeder zich aan de metalen producten om vervolgens in een oven uit te harden tot een mooie egale coating-laag.

Natlakken, ook wel verfspuiten of coaten genoemd, is een proces waarbij automatisch of handmatig een vloeibare verf in één of meerdere lagen wordt aangebracht op producten. De lak wordt met een spuitinstallatie en lucht verspoten op het product. Dit kan onder lage druk, maar ook onder hoge druk, afhankelijk van het soort verf en de te spuiten onderdelen.

Wat is er te doen?

Tijdens de KOM BINNEN BIJ BEDRIJVEN DAGEN laten wij jou graag zien wat IJdema doet!

We beginnen met een kopje koffie of thee met wat lekkers en een presentatie over wie we zijn en wat we doen. Daarna volgt een uitgebreide informele rondleiding door de fabriek. Tijdens en ná de rondleiding is er uiteraard alle ruimte om vragen te stellen!

Denk jij na over een carrière(switch) richting spuiter of coater? Kom dan zeker langs om te kijken of dit iets voor jou is!

Gegevens

Tel: 072 571 3457
E-mail: hr@ijdema.nl
Website: https://www.ijdema.nl/

Adres
Harlingerstraat 2
1704BT Heerhugowaard

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.