Over HWF Spoedzorg BV

De huisartsenspoedpost in Hoorn is verantwoordelijk voor de acute huisartsenzorg in de avond, nacht, weekend en op feestdagen. Het doel is om patiënten binnen het verzorgingsgebied West-Friesland en Wieringermeer met een acute zorgvraag veilig en snel de juiste zorg op de juiste plek te kunnen bieden. De triagist is het eerste aanspreekpunt op de Huisartsenpost, hij/zij beoordeelt de hulpvraag en urgentie daarvan.

Wat doet een triagist?

Triage heeft als doel om met een beperkt aantal vragen een zo goed mogelijk beeld te krijgen van het toestandsbeeld van de patiënt en gebeurt volgens een aantal vaste criteria. De rol van triagist begint met een grondige check om levensbedreigende situaties te identificeren. Bij een ‘’ja’’ schakelen ze direct met de meldkamer en regelen ze een ambulance. In het geval van een ‘’nee’’, gaan ze aan de slag met het stellen van gerichte vragen om de ernst van de situatie te bepalen. Zo achterhalen ze of, en zo ja hoe snel, de patiënt gezien moet worden door een huisarts. Voor complexere gevallen wordt er met de regie-arts overlegd, onder wiens supervisie en verantwoordelijkheid je werkt.

Een dynamische baan!

Het spoedeisende karakter maakt het werk enorm dynamisch: het tempo ligt hoog en geen dag is hetzelfde. Je weet nooit van te voren hoe je dienst eruit ziet door de uiteenlopende vragen van patiënten en afwisseling in de werkzaamheden. Buiten de piekmomenten is er tijdens jouw dienst altijd ruimte voor een ontspannen babbel met een collega-triagist, huisarts of chauffeur. Of het nu gaat om een vraag, het delen van ervaringen na een uitdagend gesprek of gewoon even stoom afblazen – ons team staat voor elkaar klaar.

Wil je meer informatie over het werken als triagist op de onze huisartsenpost in Hoorn? Bekijk dan onze vacature via de volgende link: Triagist in opleiding – Hoorn (doktersassistente of verpleegkundige) – HWF

Wat is er te doen?

De huisartsenpost in Hoorn organiseert een open middag op maandag 18 maart 2024 van 15:00 uur tot max. 16:30 uur. Gedurende deze open middag wordt er een presentatie over de huisartsenpost gegeven en zal er een rondleiding worden gegeven door een triagist in opleiding die recentelijk gestart is. Tijdens de open middag kan je haar, en natuurlijk andere collega’s, alles vragen over het werken op de huisartsenpost.

Wie kan zich aanmelden?

De open middag wordt georganiseerd voor mensen die interesse hebben om als triagist op de huisartsenpost te gaan werken. Dit kunnen doktersassistenten, verpleegkundigen of verzorgende IG’ers zijn.

Kom naar de open middag van 18 maart 2024 – Huisartsenpost West-Friesland (huisartsenpostwf.nl)

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

maandag 18 maart 2024
15:00 uur tot 16:30 uur

Gegevens

Tel: 0229-259373
E-mail: hr@hwf.nl
Website: https://huisartsenpostwf.nl/kom-werken-op-onze-huisartsenpost/

Adres
Maelsonstraat 5
1624NP Hoorn

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.