HVC

Overheid & Semi-overheid

Over HVC

Samen werken aan duurzame oplossingen voor een schone wereld. Bij HVC doen we het gewoon. Van chauffeur tot specialist duurzaamheid. Van projectmanager tot monteur. Ga jij ook voor de betere wereldbaan? Bekijk dan onze vacatures.

In Nederland zijn we het er allemaal over eens: onze kinderen, kleinkinderen en de generaties na hen moeten in een schone wereld leven. Om dit te bereiken is nu actie nodig. En dit moeten we samen doen. Met expertise in huis over de hele energie- en afvalketen zijn wij in staat om samen met onze gemeenten, waterschappen en andere partijen concrete duurzame doelen te realiseren.

wie we zijn.

Wij zijn een duurzaam energie- en afvalbedrijf van 51 gemeenten en 8 waterschappen. Onze kerntaken: aandeelhoudende gemeenten en waterschappen als partner ondersteunen bij de transitie ‘aardgasvrij’ en de verduurzaming van het afvalbeheer. Zo zetten we samen stappen naar minder CO2-uitstoot.

wat we doen.

We houden ons bezig met 11 hoofdactiviteiten: warmteontwikkeling- en levering, windenergie, zonne-energie, levering van duurzame energie, energieproductie uit biomassa, gescheiden inzameling, beheren openbare ruimte, recycling, vergisting /compostering, energieproductie uit restafval, en slibverbranding.

Wat is er te doen?

ga voor de betere wereldbaan bij HVC!

Bij HVC geloven we in het realiseren van een schone wereld door samen te werken aan duurzame oplossingen. Of je nu een chauffeur, operator, projectmanager of monteur bent, bij HVC doen we het gewoon. Ga jij ook voor de betere wereldbaan?

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen – HVC doet mee!
HVC opent haar deuren tijdens de Kom Binnen bij de Bedrijven Dagen van 16 t/m 24 maart 2024.

Activiteiten bij HVC:

  • Chauffeurs: Kom binnen in de vrachtwagen! 
    Heb jij rijbewijs C of CE? Ga mee met een van onze chauffeurs op vrijdag 22 maart, stel al je vragen en spreek direct met onze recruiter. Is er een match? Dan bekijken we graag de mogelijkheden. Wij zoeken chauffeurs in ons hele werkgebied.
  • Rondleiding in de centrale in Alkmaar:
    Heb jij een technische achtergrond of ben je geïnteresseerd in techniek? Ontdek de geweldige werkplek in Alkmaar, vooral interessant voor mensen met een technische achtergrond. Rondleiding op donderdag 21 maart in Alkmaar, inloop vanaf 13:00u, start om 14:30u. Laat ons weten welke functie je interesseert, en we regelen een gesprek.
  • Staffuncties in Alkmaar:
    Wil jij graag een bijdragen leveren in onze staf? Super, schrijf je dan in voor de rondleiding op donderdag 21 maart in Alkmaar, inloop vanaf 13:00u, start om 14:30u. Laat ons weten in welke functie jij interesse hebt, en wij zorgen voor een gesprek met een van deze collega’s.

Doe mee!
Geef je op via deze website en verdere informatie ontvang je van ons. Een bevestiging van HVC is nodig voor je bezoek. Van chauffeur tot asset manager, van planner tot operator, binnen welk werkgebied ga jij het gewoon doen?

Video

Openingstijden

Hoofdvestiging

donderdag 20 maart 2025
Rondleiding Alkmaar

HVC Middenmeer

vrijdag 21 maart 2025
Chauffeurs: Kom binnen in de vrachtwagen!

Gegevens

E-mail: recruitment@hvcgroep.nl
Website: https://www.werkenbijhvc.nl

Adres hoofdvestiging
Jadestraat 1
1812RD Alkmaar

HVC Middenmeer
Koggenrandweg 1
1775 RG Middenmeer

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in