Hotel Snouck van Loosen

Horeca, Verblijfsrecreatie, Catering, Sport & Recreatie

Over Hotel Snouck van Loosen

In de charmante binnenstad van Enkhuizen, een pittoreske ‘haringstad’ die bekend staat om zijn rijke geschiedenis, treft u het 4-sterren boutique Hotel Snouck van Loosen. Met een toplocatie aan het rustige water van het IJsselmeer en recent volledig gerenoveerde kamers bieden wij onze gasten een naadloze mix van modern comfort en tijdloze elegantie. Laat u bij binnenkomst begroeten door de warme ambiance van onze lobby en Grand Café die de toon zetten voor een onvergetelijk verblijf. 

 

Oprechte zorg en aandacht voor iedere gast is een fundamenteel onderdeel van ons hotel. Vanaf het moment van aankomst staat ons team van attente medewerkers klaar om aan elke behoefte en wens te voldoen. Of het nu gaat om het regelen van persoonlijke excursies om de historische bezienswaardigheden van Enkhuizen te verkennen of het inwilligen van verzoeken voor voorzieningen op de kamer, de toewijding van het hotel aan uitzonderlijke service schijnt door in elke interactie. 

Precies dat extra stukje service, comfort en luxe van Hotel Snouck van Loosen maakt het dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van de rust en historie in Enkhuizen. 

Wat is er te doen?

We geven een mooie rondleiding binnen ons bedrijf. Hoe gaan we te werk en wat komt daarbij kijken?

De rondleiding omvat alle facetten binnen ons bedrijf. Van keuken, tot front office, tot restaurant.

Ben je nieuwsgierig? Kom gezellig langs!

Gegevens

Tel: 0228 72 26 72
E-mail: info@hotelsnouckvanloosen.nl
Website: https://hotelsnouckvanloosen.nl/

Adres
Paktuinen 8
1601 GD Enkhuizen

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.