Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Overheid & Semi-overheid

Over Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier: een innovatief waterschap, ambitieus met grote uitdagingen in beheer en ontwikkeling. Ten dienste van de samenleving. Kwaliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hoog in het vaandel. In 2025 zijn we CO2 neutraal. Elke dag werken 900 medewerkers aan de bescherming van het land en de kwaliteit van het oppervlaktewater. Bij een (dreigende) crisis pakt de crisisbeheersingsorganisatie de regie. Iedere HHNK’er kan daarin een taak krijgen. We werken nauw samen met andere instanties die met water te maken hebben, zoals PWN, Rijkswaterstaat, de provincie Noord-Holland, de gemeenten, LTO, ondernemers, bewoners, sportvissers, schaatsers en natuurbeschermers. HHNK houdt rekening met ieders belang en het algemeen belang staat voorop.

Wat is er te doen?

Zij-instromers, jong talent, statushouders, wajongers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) staat te springen om medewerkers.

Donderdag 21 maart wordt er een rondleiding gegeven bij de Rioolwaterzuivering Beemster, daarna een presentatie en afsluitend is er mogelijkheid voor een gesprek met technische medewerkers & recruitment.

Vrijdag 22 maart zijn er presentaties, een rondleiding in het hoofdkantoor Heerhugowaard en je kunt in gesprek met medewerkers & recruitment. Ook kan je ons museum Waterschat bezoeken. Medewerkers van HHNK staan je graag te woord.

Openingstijden

Hoofdvestiging


Rioolwaterzuiveringsinstallatie - Beemster

donderdag 21 maart 2024
09.00 - 11.00 uur
12.30 - 14.30 uur

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Heerhugowaard

vrijdag 22 maart 2024
09.00 - 11.30 uur
12.30 - 15.00 uur

Gegevens

Tel: 072-5828787
E-mail: recruitment@hhnk.nl
Website: https://www.hhnk.nl

Adres hoofdvestiging
Stationsplein 136
1704 TG Heerhugowaard

Rioolwaterzuiveringsinstallatie - Beemster
Zuiderweg 44
1461 GD Zuidoostbeemster

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier Heerhugowaard
Stationsplein 136
1703 WC Heerhugowaard

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in