Home Instead Thuisservice Hoorn

Zorg & Welzijn

Over Home Instead Thuisservice Hoorn

Home Instead Thuisservice is thuiszorg, maar dan anders. Bij ons gaat het welzijn van senioren vóór zorg. Het accent ligt op persoonlijke betrokkenheid en betekenisvolle mantelzorgondersteuning, om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.

Home Instead ondersteunt veelal senioren in hun thuissituatie. Zij behouden zelf de regie; de klant bepaalt wie er komt en op welke tijdstippen. Als CAREGiver ben je bij hen te gast en je zorgt er dan ook voor dat de klant op zijn/haar gemak voelt.

Als CAREGiver in de ouderenzorg bied je veel verschillende (NIET-medische) diensten aan, zoals: gezelschap, een fijn gesprek, hulp bij dag-invulling, maaltijdverzorging, begeleiding naar bijvoorbeeld afspraken, licht huishoudelijk werk en hulp bij de persoonlijke verzorging: wassen, huid-, haar-, mond- en nagelverzorging, incontinentieproblematiek en (eenvoudig) medicatiegebruik. Het belangrijkste hierbij vinden we de persoonlijke aandacht en tijd voor de klant. Zo leer je iemand kennen en bouw je een mooie en waardevolle band op. Daardoor wordt jouw werk als medewerker in de thuiszorg nog zinvoller!

Wat is er te doen?

Kom met onze CAREGivers, supportteam-leden en betrokkenen in gesprek over wat het inhoudt om CAREGiver te zijn bij Home Instead Thuisservice Hoorn. Wij nodigen je graag uit om je alles te vertellen wat het werk zo zinvol en mooi maakt, van persoonlijke ervaringen van onze CAREGivers tot verhalen van onze supportteam-leden.

 

Wil je meer weten?

Openingstijden

woensdag 19 maart 2025
10:00 - 13:00

Gegevens

Tel: 0229317049
E-mail: info.hoorn@homeinstead.nl
Website: https://www.homeinstead.nl/hoorn

Adres
Lepelaar 2C
1628CZ Hoorn

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in