Hollandsteel BV

Metaal & Techniek

Over Hollandsteel BV

Wij zijn een professioneel en modern metaalbewerkingsbedrijf voor het lasersnijden, plasmasnijder, kanten/zetten en afbramen van metalen (staal, rvs, koper, messing en aluminium) platen, profielen en buizen. Wij leveren halffabricaten en houden niet van wachttijden en moeilijkdoenerij. Snel, betrouwbaar en preciezer. Wij doen dit met een “state of the art” machinepark en een team vol professionals.

Wat is er te doen?

Graag laten wij u Hollandsteel in volle glorie zien door met u een rondleiding te maken.

Op kantoor kunt u zien hoe de orders binnen komen en verwerkt worden. Wij werken met een klantportaal en plaatsen alle orders met slimme software in divers plaatmateriaal.

Ook zullen wij een ronde lopen door onze moderne bedrijfshal en kunt u de verschillende machines in actie zien. We hebben het dan over onze vlakbedlasers, de plasmasnijder, de buislasers, kantenbrekers en de kantbank.

Onderweg is er alle gelegenheid om vragen te stellen. Over de machines of over hoe het is om bij Hollandsteel te werken. We sluiten te rondleiding af met een kopje koffie of een biertje aan onze eigen Hollandsteel bar.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

donderdag 20 maart 2025
10:00-16:00

Gegevens

Tel: 0226-428027
E-mail: info@hollandsteel.nl
Website: https://www.hollandsteel.nl

Adres
De Veken 310
1182CR Opmeer

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in