Over Hoekstra Beroepsopleidingen BV

Grootste totaalopleider in Noord Holland

Hoekstra Opleidingen is de grootste totaalopleider in Noord Holland met een groot aanbod voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Bij ons staan zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zijn door de jaren heen getransformeerd van een gerenommeerde verkeersschool naar een totaalopleider op het gebied van mobiliteit, transport, logistiek en veiligheid.

Ons nieuwe opleidings- en examenterrein ligt in de Boekelermeer in Alkmaar. Het terrein is 2100 m² en is CBR gecertificeerd. Het terrein mag worden gebruikt voor verschillende rijexamens van het CBR. Het voordeel daarvan is dat leerlingen hun rijexamens op dezelfde plek als de lessen kunnen doen. Op het terrein zitten daarnaast ruime leslokalen, simulatoren en een kantine.

Alle opleidingen kunnen worden gevolgd op of in één van onze moderne voertuigen of in één van onze leslokalen. Wij hebben jarenlang ervaring, goed opgeleide instructeurs, uitstekende slagingspercentages en een modern terrein te bieden. Wij kun hierdoor iedereen op een uitstekende manier begeleiden bij het volgen en afronden van een opleiding.

 

Wat is er te doen?

OPLEIDING RIJ-INSTRUCTEUR MET BAANGARANTIE

Tijdens de Kom binnen bij bedrijven dagen 2024 informeren wij jullie graag over de opleiding en het beroep rij-instructeur.

Wij geven deze dagen (dinsdag 19 maart van 13.00 uur tot 16.00 uur & vrijdag de gehele dag) alle benodigde informatie over de opleiding Rijcoach B en de mogelijkheden tot een vast dienstverband

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

dinsdag 19 maart 2024
informatie Rijinstructeur met baangarantie van 13.00 tot 16.00 uur
vrijdag 22 maart 2024
informatie Rijinstructeur met baangarantie van 9.00 tot 12.00 of van 13.00 tot 16.00 uur uur

Gegevens

Tel: 0725642000
E-mail: paul@hoekstra.net
Website: https://www.hoekstra.net

Adres
Pyrietstraat 4
1812SC Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in