Over HOEK

HOEK begon als hovenier en is gegroeid naar veel meer dan dat.
We onderhouden woonwijken. We ontwerpen en realiseren sport- en speelterreinen. We verzorgen de aanleg en het onderhoud van tuinen en parken in de leef-, werk- en zorgomgeving. We geven de buitenruimte meerwaarde met groen – en doen dat met speciale aandacht voor bomen, biodiversiteit en natuurontwikkeling. Wat zijn we dan, met die veelzijdigheid aan diensten? Gewoon HOEK punt.

Wat is er te doen?

HOEK is samen met een aantal andere groenbedrijven aanwezig op de Groen is Nu dag in Heiloo, dit valt precies samen met de KBBBD.

Kom daarom 21 maart 2024 naar Groen is Nu Heiloo! Tijdens deze dag presenteert de groenbranche zich aan jou. Wil jij weten wat het werken als hovenier, kraanmachinist, boomverzorger, medewerker groenvoorziening, maaimachinist, werkvoorbereider, trekkerchauffeur, calculator of boswachter inhoudt? Meld je dan nu aan voor een groene toekomst.

Op deze doe-dag laten o.a. de Enk, HOEK, Donker, Krinkels, Stoop groenvoorziening uit de groenbranche en de groenafdeling van GGZ Noord-Holland-Noord zien welke mogelijkheden er allemaal zijn binnen de branche. In kleine groepjes neem je een kijkje bij de verschillende facetten van de groene sector. Je krijgt een korte presentatie en mag werkzaamheden ook zelf uit proberen. Denk bijvoorbeeld aan bestraten, klimtechniek of werken met de bladblazer.

Activiteiten
  • Workshop demonstratie maken van een daktuin
  • Workshop straten/planten/schutting plaatsen in de proeftuin
  • Check je skills op de minikraan
  • Demo boomverzorgers en klimwand
  • Bladblazer voetbal
  • 4d plantenquiz
  • Workshop over duurzaamheid en hergebruik in het groen.
  • Golfpitch en sportveldenonderhoud (Win een rondleiding in de Arena)

Meer informatie via communicatie@herenbos.nl

Kun je niet naar de Groen is Nu dag in Heiloo komen, stuur dan een mail naar leukebaan@hoekgroen.nl voor een aparte afspraak met recruiter Maik Haver.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

donderdag 21 maart 2024
Groen is Nu Heiloo

Gegevens

Tel: 0252-210256
E-mail: leukebaan@hoekgroen.nl
Website: https://hoekgroen.nl/

Adres
De Leet 10a
1645 VK Ursem

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.