Gewoon Jij Coaching & EMDR Therapie

Zorg & Welzijn

Over Gewoon Jij Coaching & EMDR Therapie

Even voorstellen. Mijn naam is Monique Postma en ik ben persoonlijke coach en EMDR-Therapeut.

Veel van mijn klanten ervaren stress door het drukke (gezins)leven. Of ze hebben vanuit vroeger belemmeringen meegekregen die ze nu liever loslaten. In mijn praktijk in Enkhuizen bied ik hen persoonlijke coaching en EMDR-therapie aan, evenals op maat gemaakte thema-avonden. Mijn doel is dat mijn klanten weer met plezier in het leven kunnen staan en zichzelf kunnen zijn, zowel binnen het gezin als op hun werk.

Naast coaching aan particulieren, help ik bedrijven om verzuim door werkstress te voorkomen. Via 1 op 1 coaching, zorg ik dat werkdruk binnen de zorg en in het onderwijs, niet overgaat in werkstress, zodat mensen uiteindelijk weer met plezier aan het werk gaan.

Wat is er te doen?

Heb je interesse in mijn bedrijf? Je bent van harte welkom!

Ik vertel je graag over mijn werkwijze in mijn mooie, fijne praktijk in Enkhuizen. Mijn bedrijf zet op 22 maart haar deuren open, van 15:00 tot 17:00. Onder het genot van een kop koffie of thee, presenteer ik mijn bedrijf. Heb je persoonlijke vragen of ben je nieuwsgierig wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Daar is na afloop alle ruimte voor.

Ben je geïnteresseerd maar kun je niet op de aangegeven momenten? Neem dan even contact met me op, dan maken we een andere afspraak.

*Ik ben niet op zoek naar personeel.

Openingstijden

zaterdag 16 maart 2024
11:00-13:00
vrijdag 22 maart 2024
15:00-17:00

Gegevens

Tel: 0621391956
E-mail: info@gewoonjijcoaching.nl
Website: https://www.gewoonjijcoaching.nl/

Adres
De Hoek 12
1601 MT Enkhuizen

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.