Gemeente Drechterland

Overheid & Semi-overheid

Over Gemeente Drechterland

De gemeente Drechterland is onderdeel van de SED organisatie.

De SED organisatie is ontstaan vanuit de ambtelijke fusie van de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland. Met ongeveer 450 collega’s verzorgen wij de ondersteuning van de colleges en de dienstverlening in de drie gemeenten. Een veelzijdige en interessante organisatie waar we ons afwisselend inzetten voor bijvoorbeeld een historische binnenstad, landelijk buitengebied of een nieuwbouwwijk. We spelen in op de veranderingen in de maatschappij, de rol van de overheid daarin en de roep vanuit de samenleving om transparantie. Zo werken we met elkaar aan een prettige en veilige woon-, werk- en leefomgeving voor onze inwoners en ondernemers.

Wat is er te doen?

Op 21 maart 2024 gaan onze deuren wagenwijd open en ben je van harte uitgenodigd voor een uniek kijkje achter de schermen bij de SED organisatie! Benieuwd naar wat er achter de schermen gebeurt voor onze SED gemeenten? Dit is jouw kans om het te ontdekken.

Laat je verrassen tijdens ons informatieve evenement, waarbij we je een inkijk geven in het reilen en zeilen van de SED organisatie en wat onze medewerkers dagelijks doen voor de drie gemeenten. Ontdek meer over ons en hoe wij bijdragen aan een prettige en veilige woon-, werk- en leefomgeving voor onze inwoners en ondernemers. LET OP: Het event wordt georganiseerd vanuit de drie gemeenten en vindt dit jaar plaats in het gemeentehuis van Drechterland.

Het programma voor de dag:
Moment 1 (gemeentehuis Drechterland)
14:45 Inloop met een hapje en drankje
15:00 Welkomstwoord
15:15 presentaties/workshops van verschillende afdelingen
17:00 Afsluiting met een hapje en drankje

Moment 2 (gemeentehuis Drechterland)
18:15 Inloop met een hapje en drankje
18:30 Welkomstwoord
18:45 presentaties/workshops van verschillende afdelingen
20:30 Afsluiting met een hapje en drankje

Voor meer informatie over de dag zelf verwijzen we je graag naar de SED pagina op Kom Binnen Bij Bedrijven dagen.

Wij kijken er enorm naar uit om je te verwelkomen in ons gemeentehuis van Drechterland. Mis deze kans niet om de mensen achter de SED organisatie te ontmoeten en meer te ontdekken over wat wij doen voor onze gemeenten.

Graag tot dan!

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

donderdag 20 maart 2025
15:00 tot 17:00
18:30 tot 20:30

Gegevens

Tel: 0228 534 000
E-mail: HR@sed-wf.nl
Website: https://www.sed-organisatie.nl/

Adres
Raadhuisplein 1
1616 AV Hoogkarspel

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in