Gemeente Den Helder

Overheid & Semi-overheid

Over Gemeente Den Helder

Gemeente als werkgever
Den Helder ontwikkelt zich in hoog tempo en realiseert haar ambitieuze plannen om het woonklimaat, de werkgelegenheid en het toerisme een extra impuls te geven. De komende jaren investeren we in de stad en bouwen ook verder aan onze eigen organisatie

Jij maakt het verschil
Bij de gemeente Den Helder werk je in een organisatie waar de verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen. Dit biedt jou ruimte om elke dag het verschil te kunnen maken. Voor jouzelf, voor de organisatie en voor de inwoners. Wij scheppen de randvoorwaarden en daarbinnen heb jij zelf de regie en verantwoordelijkheid en kun je veel naar eigen inzicht invullen om zo goed mogelijk te presteren. Zo kun je ook jouw eigen ambities en wensen realiseren.

Wil jij ook bijdragen aan de ambities van Den Helder en ga jij ook voor ontwikkeling?

Wat is er te doen?

Tijdens de Open Dag van de gemeente Den Helder kunt u in gesprek gaan over het werken bij de gemeente Den Helder. Al onze teams zullen vertegenwoordigd zijn tijdens deze dag. De teams zullen zich op een leuke en goede manier aan u presenteren. Als extraatje staan er twee gratis masterclasses gepland. Linkedinfluencer Jesse Geul neemt je op een leuke en grappige manier mee in de wereld van Linkedin en hoe jij je dit platform inzet om je als sollicitant te positioneren en wat de kracht van Linkedin is.

Wij stellen onze deuren open op zaterdag 23 maart van 10:00 – 15:00 uur.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

zaterdag 23 maart 2024
10:00 - 15:00 uur

Gegevens

Tel: 06 50 19 46 44
E-mail: r.pasman@denhelder.nl
Website: https://www.denhelder.nl/Onderwerpen/Bestuur_en_organisatie/Werken_bij_gemeente_den_helder

Adres
Willemsoord gebouw 66
1781 AS Den Helder

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in