Gemeente Den Helder

Overheid & Semi-overheid

Over Gemeente Den Helder

Gemeente als werkgever
Den Helder ontwikkelt zich in hoog tempo en realiseert haar ambitieuze plannen om het woonklimaat, de werkgelegenheid en het toerisme een extra impuls te geven. De komende jaren investeren we in de stad en bouwen ook verder aan onze eigen organisatie

Jij maakt het verschil
Bij de gemeente Den Helder werk je in een organisatie waar de verantwoordelijkheden laag in de organisatie liggen. Dit biedt jou ruimte om elke dag het verschil te kunnen maken. Voor jouzelf, voor de organisatie en voor de inwoners. Wij scheppen de randvoorwaarden en daarbinnen heb jij zelf de regie en verantwoordelijkheid en kun je veel naar eigen inzicht invullen om zo goed mogelijk te presteren. Zo kun je ook jouw eigen ambities en wensen realiseren.

Wil jij ook bijdragen aan de ambities van Den Helder en ga jij ook voor ontwikkeling?

Wat is er te doen?

Tijdens de Open Dag van de gemeente Den Helder kunt u in gesprek gaan over het werken bij de gemeente Den Helder. De volgende teams zullen zich op een leuke en goede manier aan u presenteren:

 • Omgeving
 • Bestuur en Organisatie
 • Openbare orde en veiligheid
 • Dienstverlening
 • Zorg
 • Participatie
 • Financiën
 • Informatie en Techniek
 • Trainees
 • Wijkbeheer
 • Openbare Ruimte

Onze highlights

DJ DNS
DNS, beter bekend als Dennis Bruijn, is een creatief meesterbrein met een enorme liefde voor dj-en en muziek. Na Lowlands en Mysteryland staat hij nu op ons gemeentehuis en zorgt hij voor de muzikale begeleiding van de dag bij team Zorg.

Rondleiding Willemsoord
Tussen 10:00 en 15:00 uur geeft onze eigen stadsgids Frits op ten Berg rondleiding over Willemsoord. Frits werkt al meer dan twaalf jaar als stedenbouwkundige bij de gemeente en heeft in die functie bijgedragen aan Willemsoord in zijn huidige vorm. Met al zijn kennis kent Frits het historische gebied goed en zal hij tijdens de rondleiding met allerlei leuke feitjes en weetjes komen.

Jesse Geul
Om 11.00 en 13.00 uur geeft Jesse Geul een interessante masterclass. Hij schrijft wekelijks over recruitment en solliciteren en kleurt daarbij flink buiten de lijntjes. Deze influencer neemt je op een leuke en grappige manier mee in de wereld van LinkedIn. Hij vertelt onder meer over hoe je jezelf als sollicitant positioneert op LinkedIn en wat de kracht van dit medium is. Jesse deelt inspirerende voorbeelden, waaruit leuke discussies kunnen ontstaan over wat wel en wat niet te doen op LinkedIn.

Wij stellen onze deuren open op zaterdag 23 maart van 10:00 – 15:00 uur.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

zaterdag 22 maart 2025
10:00 - 15:00 uur

Gegevens

Tel: 06 50 19 46 44
E-mail: r.pasman@denhelder.nl
Website: https://www.denhelder.nl/Onderwerpen/Bestuur_en_organisatie/Werken_bij_gemeente_den_helder

Adres
Willemsoord gebouw 66
1781 AS Den Helder

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in