Gemeente Alkmaar

Overheid & Semi-overheid

Over Gemeente Alkmaar

Alkmaar, 100.000+ gemeente en vijfde stad van Noord-Holland, verbindt het beste van stad en land. Met het uitgebreide winkelaanbod, één van de best bewaarde historische binnensteden én natuurlijk de traditionele kaasmarkt trekt Alkmaar jaarlijks veel bezoekers.  Werken bij ons betekent werken in een dynamische stad en voor een grote regio. Sámen met de kracht van inwoners en ondernemers. Dat gebeurt resultaatgericht met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid in een inspirerende werkomgeving. We nemen je graag mee in wat wij allemaal doen!

Wat is er te doen?

Kom tijdens de KBBBD een kijkje nemen bij Gemeente Alkmaar! We vertellen je graag meer over de diversiteit aan zaken waar wij ons als gemeente mee bezig houden, maar ook hoe leuk het is om bij gemeente Alkmaar te werken! Daarnaast laten we je graag ons moderne stadskantoor zien en ons prachtige oude stadhuis. Zien we jou ook vrijdag 22 maart? We kijken er naar uit!

Wil je langskomen op het Stadskantoor? Meld je dan hieronder aan via het formulier met het door jou gekozen tijdsblok. Zonder aanmelding kunnen wij je helaas niet binnen laten.

Wil je langskomen op het Stadhuis voor een rondleiding door het pand en de raadszaal? Meldt je dan hieronder aan voor de rondleiding. Zonder aanmelding kunnen wij je helaas niet binnen laten.

Op het Stadhuis ontvangen wij ook groepen leerlingen/studenten. Kom je met een groep? Meld dan met 1 aanmelding de hele groep aan met daarbij de naam van de organisatie/school en het aantal bezoekers. 

 

Adres Stadskantoor:

Mallegatsplein 10, 1815 AG Alkmaar

Adres Stadhuis: 

Langestraat 97, 1811 JD Alkmaar

Openingstijden

vrijdag 22 maart 2024

10:00-1200: Kom meer te weten over Gemeente Alkmaar. Locatie: Stadskantoor
14:00-16:00: Waarom Gemeente Alkmaar nu zo'n leuke werkgever is! Locatie: Stadskantoor
10:00 - 12:00 Info en rondleiding. Locatie: Stadhuis
14:00 - 16:00 Info en rondleiding. Locatie: Stadhuis

Gegevens

Tel: 14072
Website: https://www.alkmaar.nl

Adres
Mallegatsplein 10
1815 AG Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in