Fort westoever

Horeca, Verblijfsrecreatie, Catering, Sport & Recreatie

Over Fort westoever

Bij Fort Westoever geloven we dat er voor iedereen iets te beleven valt op onze historische locatie. Of je nu op zoek bent naar een heerlijk diner en een uitgebreide selectie bieren in ons sfeervolle biercafé en restaurant, de ultieme escape room-ervaring, een ontspannen pubquiz of een avontuurlijke activiteit zoals Fortslag, er is voor elk wat wils.

Onze stadsbrouwerij De Helderse Jongens biedt daarnaast een unieke kijk in het ambacht van bierbrouwen en biedt jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt een kans om te groeien en te leren. En als kers op de taart biedt onze locatie een unieke setting voor jouw speciale dag, of het nu gaat om een feest, bruiloft of bedrijfsevenement.

Bij Fort Westoever willen we dat je je thuis voelt, en we beloven een onvergetelijke ervaring voor iedereen die onze poorten binnenstapt.

Wat is er te doen?

Je maakt kennis met de oude Stroomcentrale die in 1953 in gebruik is genomen door de Marine om de verschillende havens van noodstroom te voorzien.
Nu zijn het volwaardige escaperooms met de koude oorlog als thema, je loopt hier doorheen om vervolgens een kijkje te nemen in de aangrenzende bierbrouwerij St. Stadsbrouwerij Helderse Jongens.
In deze brouwerij maken we bier, whisky en biologische groene ijsthee. Deze ijsthee laten we proeven tijdens de KBBBD!
Vanuit de brouwerij loopt je zo ons gezellige café/restaurant binnen waar je nog kan blijven hangen met iets lekkers van de tap of kaart.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

donderdag 21 maart 2024
12.00 uur - 17.00 uur
vrijdag 22 maart 2024
12.00 uur - 17.00

Gegevens

Tel: 0223697842
E-mail: biercafe@fortwestoever.nl
Website: https://www.fortwestoever.nl

Adres
Westoever
1785 PB Den Helder

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.