Over FNV

FNV is de grootste vakbond van Nederland. Wij komen op voor de belangen van werknemers en zelfstandigen. Ook wanneer je (tijdelijk) niet werkt kun je bouwen op de hulp van FNV. Niet alleen is FNV die organisatie die per jaar honderden cao’s afsluit. En daar af en toe actie voor moet voeren. Ook zet FNV zich in voor de maatschappij. Met gratis hulp aan leden als loopbaanbegeleiding, persoonlijk advies of hulp bij belastingaangiftes. En ook nog een heleboel plaatselijke initiatieven. Ook in Alkmaar en omgeving.

Werken voor een vakbond niet sexy? Daar zijn je 1800 toekomstige collega’s het dus niet mee eens!

FNV is een organisatie van nu. Onze collega’s werken hybride als de functie dat toelaat. FNV ondersteunt dit met de meest moderne middelen. Met de kat op schoot kun jij werken aan een eerlijke maatschappij. Kom je kennis met ons maken?

Wat is er te doen?

Bij FNV is altijd wat te doen. Ons werk is nooit klaar. Met 1800 medewerkers en een paar duizend vrijwilligers werken wij aan een eerlijke maatschappij. En we zoeken altijd naar nieuwe collega’s.

Tijdens de KBBBD kun je gericht kennis maken met onze vacatures, met je nieuwe collega’s en met de afdeling personeelszaken. Wil je werken als bestuurder, jurist, medewerker contactcenter, beleidsadviseur of organiser? Kom dan zeker langs! Er is ruimte om je vragen te stellen en je te oriënteren op een loopbaan bij FNV.

Ben je gepensioneerd of wil je je naast je baan inzetten voor leden en niet-leden? In Alkmaar hebben we een team enthousiaste vrijwilligers met loopbaanconsulenten, consulenten werk en inkomen, vrijwilligers belastingservice etc. Fijn als je ons team komt versterken. Stap vooral binnen tijdens de KBBBD. Je bent van harte welkom!

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

donderdag 21 maart 2024
21 maart - 16:00 - 20:00
zaterdag 23 maart 2024
23 maart - 10:00 - 14:00

Gegevens

Tel: 088-368 0 368
Website: https://www.fnv.nl/

Adres
Limmerhoek 24
1811BA Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.