Over Flexipol

Flexipol is niet van gisteren! Ruim 20 jaar geleden begonnen wij met de productontwikkeling van composiet als bouwmateriaal. Inmiddels doen wij veel meer dan dat. Denk bijvoorbeeld aan speciale onderdelen voor de jachtbouw of offshore. Alles wat wij maken is maatwerk, waarbij de wensen van de opdrachtgever worden verbonden aan de mogelijkheden van composiet!

Onze expertise met het engineeren van bouwprojecten is in de afgelopen jaren verder geperfectioneerd. Misschien zijn we iets te Noord-Hollands bescheiden gebleven, maar goed beschouwd horen we in Nederland gewoon bij de marktleiders op ons vakgebied.

Ons team van engineers is extreem kundig in hun vaardigheden. Nieuwsgierig en gezond-kritisch als het gaat om nieuwe ontwikkelingen, niet te stuiten wanneer ze overtuigd zijn van een innovatieve toepassing van composiet.

Duurzaamheid en creatieve uitdaging zijn de drijfveren in ons werk. Daarom werken we graag samen met opdrachtgevers die buiten vaste kaders denken en een bijdrage willen leveren aan verduurzaming van de bouwwereld.

 

Wat is er te doen?

Kom binnen op vrijdag 22 maart ochtend 10.00 – 12.00 en in de middag van 15.00 – 17.00. En zaterdagochtend 23 maart 10.00 – 12.00.

Wij zetten graag onze deuren voor jullie open om te vertellen en te laten zien wat voor mooie producten wij maken. Het doel is dat jullie zien dat Flexipol de meest innovatieve technologie gedreven composiet producent van Nederland is. Flexipol is actief in een breed werkveld waaronder de bouw & infra, automotive, en duurzame energie sector.

Wij zoeken mensen die een vak willen leren in de wereld van composiet/polyester – productiepersoneel- junior vertegenwoordiger – werkvoorbereider – tekenaar – productieleider en marketingmedewerker.

Programma

  • Ontvangst showroom met koffie/thee en wat lekkers
  • Presentatie over Flexipol door Stefan Smit (directeur/eigenaar)
  • Rondleiding – je maakt kennis met het productieproces en eindproduct
  • Evaluatie en afsluiting in de showroom

 

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

vrijdag 21 maart 2025
Ochtend 10.00 - 12.00
Middag 16.00 - 18.00
zaterdag 22 maart 2025
ochtend 10.00 - 12.00

Gegevens

Tel: 0228 359 560
E-mail: info@flexipol.nl
Website: https://www.flexipol.nl

Adres
Schelphorst 48
1771 SN Wieringerwerf

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in